Închide meniul

FCSB a mai pus ochii pe un fundaş central. Un jucător de la Panathinaikos se află pe lista roş-albaştrilor

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 18:08

Reclamă
FCSB a mai pus ochii pe un fundaş central. Un jucător de la Panathinaikos se află pe lista roş-albaştrilor

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB / Hepta

FCSB a mai pus ochii pe un fundaş central. Un jucător de la Panathinaikos se află pe lista roş-albaştrilor. După ce s-a vorbit în ultimele zile de mai mulţi apărători precum Chiricheş, Burcă, Duarte, Ivanov sau Djokovic, pe lista lui Gigi Becali a mai apărut un nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Digi Sport, FCSB este interesată şi de grecul Achilleas Poungouras. În vârstă de 27 de ani, fundaşul central din Grecia mai are contract cu Panathinaikos până la finalul acestei luni şi poate veni liber de contract la echipa roş-albastră.

FCSB a mai pus ochii pe un fundaş central. Un jucător de la Panathinaikos se află pe lista roş-albaştrilor

Ajuns la Panathinaikos în vara anului 2018, Poungouras a evoluat în 97 de partide pentru echipa din Grecia, reuşind în această perioadă să înscrie un gol şi să ofere o pasă de gol.

Cu patru convocări la echipa naţională a Greciei, Poungouras nu a debutat încă la prima reprezentativă, dar are prezenţe la naţionalele de U18, U19 şi U21 a Greciei.

Pe lângă Panathinaikos, Achilleas Poungouras a mai evoluat în cariera sa la PAOK Salonic, Veria şi Arka Gdynia, în Polonia. În acest moment, Poungouras este cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Propunere surpriză pentru Gigi Becali. Stjepan Radeljic ar putea semna cu FCSB

Roş-albaştrii caută soluţii în centrul defensivei, după plecările lui Iulian Cristea şi Joonas Tamm. Finanţatorul vicecampioanei României încearcă să-l convingă pe Vlad Chiricheş să revină în Liga 1 şi îi oferă un salariu uriaş, de 30.000 de euro pe lună.

Potrivit fanatik.ro, pe lista de transferuri a lui FCSB a ajuns şi Stjepan Radeljic, jucător cu 12 apariţii în tricoul Bosniei U21. Acesta a jucat în Champions League cu moldovenii de la Sheriff. În acest sezon a evoluat în 16 meciuri din cupele europene şi a impresionat.

Radeljic are o cotă de piaţă de 750.000 de euro şi are calităţile fizice dorite de latifundiarul din Pipera. Totuşi, sursa citată anunţă că Gigi Becali a „strâmbat din nas” când a fost anunţat că l-ar putea aduce pe fundaşul al cărui contract cu Sheriff expiră la finalul acestui sezon!

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB are şanse mai mari să ajungă căpitanul de 35 de ani al lui FC Voluntari. Igor Armaş este un jucător pe placul lui Gigi Becali. Are experienţă şi, cel mai important, va deveni liber de contract. Armaş a ajuns la ilfoveni în 2018 şi are şi 86 de selecţii în naţionala Moldovei.

„Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și