Închide meniul

FCSB a mai pus ochii pe un fundaş central. Un jucător de la Panathinaikos se află pe lista roş-albaştrilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 18:08

FCSB a mai pus ochii pe un fundaş central. Un jucător de la Panathinaikos se află pe lista roş-albaştrilor

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB / Hepta

FCSB a mai pus ochii pe un fundaş central. Un jucător de la Panathinaikos se află pe lista roş-albaştrilor. După ce s-a vorbit în ultimele zile de mai mulţi apărători precum Chiricheş, Burcă, Duarte, Ivanov sau Djokovic, pe lista lui Gigi Becali a mai apărut un nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Digi Sport, FCSB este interesată şi de grecul Achilleas Poungouras. În vârstă de 27 de ani, fundaşul central din Grecia mai are contract cu Panathinaikos până la finalul acestei luni şi poate veni liber de contract la echipa roş-albastră.

FCSB a mai pus ochii pe un fundaş central. Un jucător de la Panathinaikos se află pe lista roş-albaştrilor

Ajuns la Panathinaikos în vara anului 2018, Poungouras a evoluat în 97 de partide pentru echipa din Grecia, reuşind în această perioadă să înscrie un gol şi să ofere o pasă de gol.

Cu patru convocări la echipa naţională a Greciei, Poungouras nu a debutat încă la prima reprezentativă, dar are prezenţe la naţionalele de U18, U19 şi U21 a Greciei.

Pe lângă Panathinaikos, Achilleas Poungouras a mai evoluat în cariera sa la PAOK Salonic, Veria şi Arka Gdynia, în Polonia. În acest moment, Poungouras este cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Propunere surpriză pentru Gigi Becali. Stjepan Radeljic ar putea semna cu FCSB

Roş-albaştrii caută soluţii în centrul defensivei, după plecările lui Iulian Cristea şi Joonas Tamm. Finanţatorul vicecampioanei României încearcă să-l convingă pe Vlad Chiricheş să revină în Liga 1 şi îi oferă un salariu uriaş, de 30.000 de euro pe lună.

Potrivit fanatik.ro, pe lista de transferuri a lui FCSB a ajuns şi Stjepan Radeljic, jucător cu 12 apariţii în tricoul Bosniei U21. Acesta a jucat în Champions League cu moldovenii de la Sheriff. În acest sezon a evoluat în 16 meciuri din cupele europene şi a impresionat.

Radeljic are o cotă de piaţă de 750.000 de euro şi are calităţile fizice dorite de latifundiarul din Pipera. Totuşi, sursa citată anunţă că Gigi Becali a „strâmbat din nas” când a fost anunţat că l-ar putea aduce pe fundaşul al cărui contract cu Sheriff expiră la finalul acestui sezon!

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB are şanse mai mari să ajungă căpitanul de 35 de ani al lui FC Voluntari. Igor Armaş este un jucător pe placul lui Gigi Becali. Are experienţă şi, cel mai important, va deveni liber de contract. Armaş a ajuns la ilfoveni în 2018 şi are şi 86 de selecţii în naţionala Moldovei.

„Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0”, a spus Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și