Închide meniul
Foto

Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan după ce au anunţat despărţirea: „Noi doi…”

Publicat: 6 iunie 2023, 16:38

Reclamă
Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan după ce au anunţat despărţirea: „Noi doi…”

Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a dezvăluit cum s-a ajuns la despărţire

Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan / Instagram

Flavius Nedelea anunţa că el şi Anamaria Prodan nu vor mai sta la aceeaşi masă după despărţire. Situaţia s-a schimbat însă! Iată ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan după acel anunţ al milionarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea s-au fotografiat acum făcând exact contrariul, adică stând la aceeaşi masă.

Ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan

Noi doi vom sta la aceeaşi masă forever! Luaţi exemplu de la noi şi rămâneţi cu cei ce au adus lumina în inimile voastre, suflete lipite şi prieteni pe viaţă! Love u”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Imaginea cu cei doi foşti iubiţi, actualmente doar prieteni a strâns peste 8.000 de like-uri pe Instagram în doar câteva ore.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Flavius Nedelea spunea că el şi Anamaria Prodan nu vor mai sta la aceeaşi masă

Flavius Nedelea declara anterior, după despărţirea de Anamaria Prodan, că el şi sexy-impresara nu vor mai sta la aceeaşi masă.

După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, declara Flavius Nedelea pentru AntenaStars.

El şi Anamaria Prodan s-au despărţit frumos, lăudându-se unul pe celălalt. Ambii au ţinut să precizeze că vor rămâne prieteni.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea: „Vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi”

Anamaria Prodan a avut un mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, ca iubiţi, dar vor să rămână prieteni pe viaţă.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârşit, un bărbat care ştie să aprecieze o femeie şi o face să se simtă icoana vieţii lui. Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi.

Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om. Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever”, a fost mesajul postat pe Instagram de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a trecut deja prin două divorţuri. Agentul de jucători are trei copii din căsniciile cu Tiberiu Dumitrescu şi Laurenţiu Reghecampf: Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu şi Bebeto (Laurenţiu Reghecampf Jr).

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai Vezi toate știrile
Citește și