Închide meniul

Paolo Maldini a fost dat afară de AC Milan! Jucătorii antrenaţi de Stefano Pioli, şocaţi de decizia clubului

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2023, 22:44

Reclamă
Paolo Maldini a fost dat afară de AC Milan! Jucătorii antrenaţi de Stefano Pioli, şocaţi de decizia clubului

Paolo Maldini a fost dat afară de AC Milan!

Paolo Maldini, la un meci al lui AC Milan / Profimedia Images

Paolo Maldini a fost dat afară de AC Milan! Clubul italian a făcut publică despărţirea de fostul mare fundaş al echipei din Serie A şi al naţionalei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan anunţă că Paolo Maldini îşi încheie mandatul la club, din data de 5 iunie 2023. Îi mulţumim pentru contribuţia sa de-a lungul anilor, cu revenirea lui Milan în Liga Campionilor şi cu câştigarea Scudetto în sezonul 2021-2022. Responsabilităţile sale vor fi repartizate unui grup de lucru integrat care va munci în strânsă legătură cu antrenorul primei echipe, raportând direct administratorului delegat”, a transmis clubul, într-un comunicat.

Paolo Maldini a fost dat afară de AC Milan!

Presa italiană, citată de agerprers.ro, notează că plecarea lui Paolo Maldini i-a şocat pe jucătorii lui AC Milan.

Maldini, care pe 26 iunie va împlini 55 de ani, a jucat timp de 25 de ani la Milan în cea mai fastă perioadă din istoria clubului. Maldini a cucerit de cinci ori Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor cu AC Milan.

În stagiunea 2022-2023, Milan a încheiat Serie A pe locul 4 şi a ajuns în semifinale în Liga Campionilor, unde a fost eliminată de marea rivală Inter Milano cu scorul general de 3-0.

Reclamă
Reclamă 4

Sergio Ramos, dorit de AC Milan! Fundaşul poate ajunge în Serie A, după plecarea de la PSG

Sergio Ramos este dorit de către AC Milan, după plecarea de la PSG. Fundaşul poate evolua astfel în Serie A, pentru prima dată în carieră. Ibericul de 37 de ani a ales să plece de pe Parc de Princes, în această vară.

Sergio Ramos a evoluat la PSG timp de două sezoane. În stagiunea recent încheiată, fundaşul central a bifat 45 de meciuri pentru trupa franceză, reuşind să marcheze patru goluri.

Sergio Ramos rămâne liber de contract în această vară, însă se pare că nu va sta prea mult timp „pe bară”. Fundaşul este dorit de către AC Milan.

Reclamă

Italienii sunt dispuşi să-i ofere un contract valabil pe un sezon lui Sergio Ramos, anunţă presa din Italia. Se pare că oficialii de pe San Siro vor să aducă un nou jucător cu experinţă în vestiar, după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic.

De asemenea, sursa citată mai sus anunţă că şi AS Roma ar fi interesată de serviciile lui Sergio Ramos. Jose Mourinho l-ar putea antrena din nou pe fundaşul iberic, după ce au lucrat împreună la Real Madrid în perioada 2010-2013.

Ambele echipe vor întâmpina o problemă, dacă vor vrea să-l transfere pe Sergio Ramos. Salariul acestuia este unul imens, cei de la PSG plătindu-i anual suma de aproape 10 milioane de euro.

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal, la 41 de ani. Discursul cu care a făcut să plângă jucătorii şi suporterii lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal, la vârsta de 41 de ani. Starul suedez a făcut anunţul la finalul meciului AC Milan – Verona, scor 3-1, din ultima etapă a acestui sezon din Serie A. Discursul ţinut de „Ibra” a fost unul cu adevărat emoţionant. I-a făcut să plângă atât pe jucătorii, cât şi pe suporterii lui AC Milan.

Chiar dacă s-a zvonit că Zlatan nu ia în calcul să îşi agaţe ghetele în cui şi că va semna cu Monza, după plecarea de la AC Milan, atacantul a decis să pună capăt unei cariere uriaşe. A înscris 573 de goluri în cele 988 de meciuri.

„Da, părăsesc fotbalul! Nu am spus nimănui, nici măcar familiei mele!„, a afirmat Zlatan, după ce a fost ovaţionat la scenă deschisă pe San Siro. Cu probleme medicale, Ibrahimovic nu a putut juca la ultimul său meci pentru AC Milan.

Starul suedez a văzut din tribuna oficială confruntarea, iar fanii au ţinut să îi mulţumească pentru perioada în care a îmbrăcat tricoul lui AC Milan. Suporterii din peluză au pregătit o coregrafie specială, care a reuşit să îl emoţioneze pe „Ibra”.

„GODBYE”, a fost jocul de cuvinte ales de ultraşi, o combinaţie între „Dumnezeu” şi „La revedere!”. Camerele l-au surprins pe Zlatan cu lacrimi în ochi. A avut-o alături pe iubita lui, Helena Seger. După fluierul final, suedezul a coborât pe teren şi a purtat un discurs. Coechipierii săi au început să plângă. Au fost lacrimi şi în tribună.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și