Închide meniul

Sergio Ramos, dorit de AC Milan! Fundaşul poate ajunge în Serie A, după plecarea de la PSG

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 17:55

Sergio Ramos, dorit de AC Milan! Fundaşul poate ajunge în Serie A, după plecarea de la PSG

Sergio Ramos ar putea ajunge la Galatasaray

Sergio Ramos, în timpul unui meci / Profimedia

Sergio Ramos este dorit de către AC Milan, după plecarea de la PSG. Fundaşul poate evolua astfel în Serie A, pentru prima dată în carieră. Ibericul de 37 de ani a ales să plece de pe Parc de Princes, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos a evoluat la PSG timp de două sezoane. În stagiunea recent încheiată, fundaşul central a bifat 45 de meciuri pentru trupa franceză, reuşind să marcheze patru goluri.

Sergio Ramos, dorit de AC Milan! Fundaşul poate ajunge în Serie A

Sergio Ramos rămâne liber de contract în această vară, însă se pare că nu va sta prea mult timp „pe bară”. Fundaşul este dorit de către AC Milan, formaţie care a încheiat sezonul de Serie A pe locul 4.

Italienii sunt dispuşi să-i ofere un contract valabil pe un sezon lui Sergio Ramos, anunţă presa din Italia. Se pare că oficialii de pe San Siro vor să aducă un nou jucător cu experinţă în vestiar, după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic.

De asemenea, sursa citată mai sus anunţă că şi AS Roma ar fi interesată de serviciile lui Sergio Ramos. Jose Mourinho l-ar putea antrena din nou pe fundaşul iberic, după ce au lucrat împreună la Real Madrid în perioada 2010-2013.

Reclamă

Ambele echipe vor întâmpina o problemă, dacă vor vrea să-l transfere pe Sergio Ramos. Salariul acestuia este unul imens, cei de la PSG plătindu-i anual suma de aproape 10 milioane de euro.

Sergio Ramos a decis să plece de la PSG

Sergio Ramos a decis să plece de la PSG! Spaniolul nu îşi va prelungi contractul cu echipa pariziană, care va expira la finalul lunii iunie. Ramos a ajuns la PSG în vara anului 2021, după ce a plecat de la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

Sergio Ramos este pregătit pentru un nou capitol în cariera sa. După doi ani petrecuţi pe Parc des Princes la PSG, fundaşul de 37 de ani a anunţat că se va despărţi de campioana din Ligue 1 după ultima etapă din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Să port tricoul roş-albastru în ultimii doi ani a fost o experienţă minunată. Am avut o aventură de neuitat la Paris şi aş vrea să vă mulţumesc pentru toată susţinerea şi dragostea. Allez Paris!”, a spus Sergio Ramos, potrivit site-ului oficial al celor de la PSG.

Sergio Ramos a ajuns la PSG în iulie 2021, după 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Primul sezon de pe Parc des Princes al lui Sergio Ramos a fost marcat de accidentări. Alături de formaţia pariziană, Sergio Ramos a cucerit două titluri în Ligue 1 şi o Supercupă a Franţei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și