Închide meniul

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad! A venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 22:45 / Actualizat: 9 iunie 2023, 0:26

Reclamă
Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad! A venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor

Karim Benzema a fost prezentat de Al-Ittihad

Profimedia

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad. Benzema a venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor. Ceremonia organizată de cei de la Al-Ittihad a fost una fastuoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema s-a despărţit de Real Madrid şi a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. În total, francezul va primi 200 de milioane de euro pe an, sumă care include şi veniturile din sponsorizări.

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad

Update: 60.000 de mii de fani au venit la prezentarea oficială a lui Benzema. „Vreau să spun doar atât: ‘Yemshi Kida Kida’ (n.r. Să mergem)”, au fost cuvintele prin care Benzema i-a cucerit pe arabi.

Video AICI cu prezentarea lui Karim Benzema

Stirea iniţială. 

Reclamă

Karim Benzema urmează să fie prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad! Interes uriaş pentru atacantul francez în Arabia Saudită

Interesul pentru Balonul de Aur din 2022 este unul uriaş. Potrivit news.ro, care citează Reuters, Al-Ittihad a vândut peste 56.000 de bilete pentru prezentarea fostului atacant de la Real Madrid. Arena celor de la Al-Ittihad, The Shining Jewel, are o capacitate de 62.000 de locuri.

Benzema a ajuns deja în Arabia Saudită, acolo unde a fost întâmpinat de un număr mare de suporteri ai echipei campioane. Este de aşteptat ca francezul să susţină o conferinţă de presă înainte de prezentarea în faţa fanilor.

Karim Benzema, conferinţa de adio la Real Madrid

Karim Benzema a susţinut conferinţa de adio la Real Madrid. Atacantul francez în vârstă de 35 de ani s-a despărţit de echipa alături de care a câştigat 5 trofee UEFA Champions League şi 4 titluri în La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a organizat un „act instituţional de omagiu şi despărţire” în onoarea atacantului său francez, care pleacă după 14 sezoane la Madrid. Zeci de persoane, printre care şi coechipieri ai lui Benzema, au asistat la ceremonia care a durat aproximativ douăzeci de minute, anunţă news.ro.

Un videoclip omagial a fost difuzat înainte ca Florentino Pérez, preşedintele istoric al Realului, să ţină un discurs. A fost „o zi foarte dificilă” pentru tehnicianul de 76 de ani, care a lăudat „magia unui fotbalist precum Karim”, sub privirile lui Thibaut Courtois, Luka Modric şi Lucas Vazquez.

„Ai devenit unul dintre cei mai buni din toate timpurile. Te-am văzut făcând lucruri incredibile cu tricoul nostru în toată lumea. Şi asta nu va fi uitat niciodată de niciun madrilen. Suntem cu toţii foarte mândri de tine„, a spus Florentino Perez, înainte de a-i da cuvântul lui Benzema.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și