Închide meniul

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad! A venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 22:45 / Actualizat: 9 iunie 2023, 0:26

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad! A venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor

Karim Benzema a fost prezentat de Al-Ittihad

Profimedia

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad. Benzema a venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor. Ceremonia organizată de cei de la Al-Ittihad a fost una fastuoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema s-a despărţit de Real Madrid şi a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. În total, francezul va primi 200 de milioane de euro pe an, sumă care include şi veniturile din sponsorizări.

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad

Update: 60.000 de mii de fani au venit la prezentarea oficială a lui Benzema. „Vreau să spun doar atât: ‘Yemshi Kida Kida’ (n.r. Să mergem)”, au fost cuvintele prin care Benzema i-a cucerit pe arabi.

Video AICI cu prezentarea lui Karim Benzema

Stirea iniţială. 

Reclamă

Karim Benzema urmează să fie prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad! Interes uriaş pentru atacantul francez în Arabia Saudită

Interesul pentru Balonul de Aur din 2022 este unul uriaş. Potrivit news.ro, care citează Reuters, Al-Ittihad a vândut peste 56.000 de bilete pentru prezentarea fostului atacant de la Real Madrid. Arena celor de la Al-Ittihad, The Shining Jewel, are o capacitate de 62.000 de locuri.

Benzema a ajuns deja în Arabia Saudită, acolo unde a fost întâmpinat de un număr mare de suporteri ai echipei campioane. Este de aşteptat ca francezul să susţină o conferinţă de presă înainte de prezentarea în faţa fanilor.

Karim Benzema, conferinţa de adio la Real Madrid

Karim Benzema a susţinut conferinţa de adio la Real Madrid. Atacantul francez în vârstă de 35 de ani s-a despărţit de echipa alături de care a câştigat 5 trofee UEFA Champions League şi 4 titluri în La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a organizat un „act instituţional de omagiu şi despărţire” în onoarea atacantului său francez, care pleacă după 14 sezoane la Madrid. Zeci de persoane, printre care şi coechipieri ai lui Benzema, au asistat la ceremonia care a durat aproximativ douăzeci de minute, anunţă news.ro.

Un videoclip omagial a fost difuzat înainte ca Florentino Pérez, preşedintele istoric al Realului, să ţină un discurs. A fost „o zi foarte dificilă” pentru tehnicianul de 76 de ani, care a lăudat „magia unui fotbalist precum Karim”, sub privirile lui Thibaut Courtois, Luka Modric şi Lucas Vazquez.

„Ai devenit unul dintre cei mai buni din toate timpurile. Te-am văzut făcând lucruri incredibile cu tricoul nostru în toată lumea. Şi asta nu va fi uitat niciodată de niciun madrilen. Suntem cu toţii foarte mândri de tine„, a spus Florentino Perez, înainte de a-i da cuvântul lui Benzema.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și