Închide meniul

Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Nu a prins „Echipa Ideală” a sezonului în Arabia Saudită

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iunie 2023, 19:26

Reclamă
Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Nu a prins Echipa Ideală” a sezonului în Arabia Saudită

Lovitură pentru Cristiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo, într-un meci jucat pentru Al-Nassr / Profimedia Images

Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Starul lui Al-Nassr nu a prins „Echipa Ideală” a sezonului în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în cele 16 meciuri jucate în acest sezon pentru Al-Nassr. Portughezul a dat şi două pase decisive.

Lovitură pentru Cristiano Ronaldo!

În centrul atacului „Echipei Ideale” a sezonului a apărut Odion Ighalo, atacantul campioanei Al-Hilal, potrivit paginii de Twitter a campionatului Arabiei Saudite.

Acesta a marcat 19 goluri şi a dat 2 assist-uri în acest sezon pentru Al-Hilal, din 27 de meciuri disputate.

Doi colegi ai lui Ronaldo de la Al-Nassr, Gishalin Konan și Luiz Gustavo, au fost incluşi în 11-le ideal al sezonului.

Reclamă
Reclamă

 

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad: „De aceea am spus că Arabia Saudită va fi în top 5 ligi”

Cristiano Ronaldo a vorbit despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad. Starul portughez care evoluează la Al-Nassr se va reîntâlni cu atacantul francez, fostul său coechipier de la Real Madrid, în campionatul din Arabia Saudită.

Reclamă

Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. Atacantul francez va fi adversarul lui Ronaldo în Arabia Saudită. Al-Nassr, echipa portughezului, a terminat în spatele lui Al-Ittihad în acest sezon.

La doar 6 luni de la sosirea sa în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo este convins că transferul lui Benzema este doar începutul. Portughezul a declarat recent că ştia de faptul că fostul său coechipier va semna cu Al-Ittihad şi că acesta a fost motivul pentru care a spus că Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în câţiva ani.

Ştiam că Benzema va veni în Arabia Saudită şi de aceea am spus că liga din Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în viitor. Urmează să mai vină jucători. În viitor mi-ar plăcea să deţin un club, nu scot din calcul această variantă”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de onzemondial.com.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere. Ajuns la 38 de ani, starul portughez este convins că mai poate evolua câteva sezoane, înainte de a îşi încheia cariera. Ronaldo a făcut acest anunţ la Madrid, acolo unde şi-a lansat un brand de apă.

Sunt mereu bucuros să revin la Madrid. Mi-ar plăcea să mai joc fotbal 2-3 ani. Când mă voi retrage, voi veni să locuiesc la Madrid”, a mai spus portughezul.

Karim Benzema a fost prezentat oficial la Al-Ittihad

Karim Benzema a părăsit-o pe Real Madrid după 14 ani, timp în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, câştigând cinci trofee UEFA Champions League.

De asemenea, şi Karim Benzema a transmis un scurt mesaj, după ce a semnat contractul cu noua sa echipă: „Abia aștept să ne vedem în Jeddah”, a declarat fostul atacant al celor de la Real Madrid.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Karim Benzema a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. De asemenea, salariul deţinătorului Balonului de Aur este de aproximativ 200 de milioane de euro pe an, sumă care include şi veniturile din sponsorizări. Tot cu Al-Ittihad a semnat şi N’Golo Kante. Mijlocaşul francez va încasa 200 de milioane de euro în cei doi ani pe care îi va petrece la formaţia din Arabia Saudită. Contractul francezului este valabil pentru două sezoane, având opţiunea de a prelungi.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și