Închide meniul

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad: „De aceea am spus că Arabia Saudită va fi în top 5 ligi”

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 22:04

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad: „De aceea am spus că Arabia Saudită va fi în top 5 ligi

Cristiano Ronaldo a vorbit despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad

Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr / Hepta

  • Cristiano Ronaldo ştia că Benzema va veni la Al-Ittihad
  • Starul portughez este convins că vor veni mai mulţi jucători importanţi în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a vorbit despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad. Starul portughez care evoluează la Al-Nassr se va reîntâlni cu atacantul francez, fostul său coechipier de la Real Madrid, în campionatul din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. Atacantul francez va fi adversarul lui Ronaldo în Arabia Saudită. Al-Nassr, echipa portughezului, a terminat în spatele lui Al-Ittihad în acest sezon.

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad: „De aceea am spus că Arabia Saudită va fi în top 5 ligi”

La doar 6 luni de la sosirea sa în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo este convins că transferul lui Benzema este doar începutul. Portughezul a declarat recent că ştia de faptul că fostul său coechipier va semna cu Al-Ittihad şi că acesta a fost motivul pentru care a spus că Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în câţiva ani:

Reclamă

„Ştiam că Benzema va veni în Arabia Saudită şi de aceea am spus că liga din Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în viitor. Urmează să mai vină jucători. În viitor mi-ar plăcea să deţin un club, nu scot din calcul această variantă”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de onzemondial.com.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere. Ajuns la 38 de ani, starul portughez este convins că mai poate evolua câteva sezoane, înainte de a îşi încheia cariera. Ronaldo a făcut acest anunţ la Madrid, acolo unde şi-a lansat un brand de apă:

„Sunt mereu bucuros să revin la Madrid. Mi-ar plăcea să mai joc fotbal din de 2-3 ani. Când mă voi retrage, voi veni să locuiesc la Madrid”, a mai spus portughezul.

Karim Benzema a fost prezentat oficial la Al-Ittihad

Karim Benzema a părăsit-o pe Real Madrid după 14 ani, timp în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, câştigând cinci trofee UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, şi Karim Benzema a transmis un scurt mesaj, după ce a semnat contractul cu noua sa echipă: „Abia aștept să ne vedem în Jeddah”, a declarat fostul atacant al celor de la Real Madrid.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Karim Benzema a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. De asemenea, salariul deţinătorului Balonului de Aur este de aproximativ 200 de milioane de euro pe an, sumă care include şi veniturile din sponsorizări. Tot cu Al-Ittihad a semnat şi N’Golo Kante. Mijlocaşul francez va încasa 200 de milioane de euro în cei doi ani pe care îi va petrece la formaţia din Arabia Saudită. Contractul francezului este valabil pentru două sezoane, având opţiunea de a prelungi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY