Închide meniul

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! Ce condiţie au pus „tunarii” pentru a fi de acord cu împrumutul

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iunie 2023, 20:52

Reclamă
Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! Ce condiţie au pus tunarii” pentru a fi de acord cu împrumutul

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan!

Cătălin Cîrjan, evoluând pentru Arsenal U21 / Profimedia Images

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! După ce i-au transferat pe Omar El Sawy și Răzvan Oaidă, rapidiştii sunt gata să dea o nouă lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei l-ar putea aduce împrumut pe Cătălin Cîrjan în Giuleşti.

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan!

Potrivit gsp.ro, cele două cluburi au bătut palma pentru împrumutul lui Cătălin Cîrjan la Rapid. Condiţia pusă de Arsenal Londra a fost ca mijlocaşul român de 20 de ani să joace cel puţin 75% dintre partidele Rapidului din sezonul viitor.

Arsenal va avea, astfel, garanţia că mijlocaşul în care îşi pune mari speranţe pentru viitor va evolua indiferent de forma lui sportivă.

Cătălin Cîrjan va fi eligibil ca jucător U21.

Reclamă

Rapid primeşte un ajutor nesperat pentru transferul lui Cătălin Cîrjan. Ce i-a spus Mikel Arteta românului

Rapid primeşte un ajutor nesperat pentru transferul lui Cătălin Cîrjan. Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, i-ar fi transmis românului că nu poate să îl promoveze încă la echipa de seniori.

Arteta i-a spus lui Cîrjan că îl are în vedere însă pentru viitor.

Potrivit playsport.ro, Mikel Arteta a discutat de mai multe ori cu Cătălin Cîrjan. Antrenorul lui Arsenal i-a cerut românului un an bun la o echipă de seniori.

Reclamă 4 / 0/3

În aceste condiţii, Cătălin Cîrjan ar putea fi împrumutat de către Arsenal.

Vestea e una foarte bună pentru Rapid, care doreşte să îl împrumute. Tânărul de 20 de ani ar avea şansa să joace constant la nivel de seniori şi să îl impresioneze pe Arteta, care l-ar putea coopta la prima echipă a tunarilor după un sezon al românului la Rapid.

Adrian Mutu a confirmat interesul pentru Cătălin Cîrjan: „Sunt discuţii cu Arsenal şi cu jucătorul”

Adrian Mutu a infirmat un posibil transfer al lui Mario Balotelli, dar a confirmat că Rapid e interesată de Cătălin Cîrjan.

Nu este nimic adevărat cu Balotelli. Știu că clubul este în discuții cu Arsenal și jucătorul (n.r – Cătălin Cîrjan), să vedem”, a declarat Adrian Mutu după Rapid – Sepsi 0-0.

„Concluziile sunt simple. În prima repriză am câştigat un punct, iar în a doua am pierdut două puncte. În prima repriză s-a văzut că jucătorii au fost timoraţi, apaăsaţi de acea înfrângere cu Farul. Am dominat a doua repriză, dar cred că a fost echitabil egalul. Până la urmă, sistemele de joc le interpretează jucătorii. Din repriza a doua nu am ce să reproşez. Da şi nu ne ajuta o victorie. Vedem ce se va întâmpla în meciul Craiovei. Peste o săptămână vine Craiova şi se juca pentru locul 4. Vom avea două meciuri foarte grele, a fost şi un sezon foarte greu. Încerc să fiu cât mai obiectiv şi să analizez lucrurile bune, dar şi cele mai puţin bune. Vrem să construim ceva important. E un playoff dificil, echipa trebuie să se descurce şi în astfel de situaţii”, a spus Adrian Mutu despre remiza Rapidului cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și