Închide meniul

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! Ce condiţie au pus „tunarii” pentru a fi de acord cu împrumutul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iunie 2023, 20:52

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! Ce condiţie au pus tunarii” pentru a fi de acord cu împrumutul

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan!

Cătălin Cîrjan, evoluând pentru Arsenal U21 / Profimedia Images

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! După ce i-au transferat pe Omar El Sawy și Răzvan Oaidă, rapidiştii sunt gata să dea o nouă lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei l-ar putea aduce împrumut pe Cătălin Cîrjan în Giuleşti.

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan!

Potrivit gsp.ro, cele două cluburi au bătut palma pentru împrumutul lui Cătălin Cîrjan la Rapid. Condiţia pusă de Arsenal Londra a fost ca mijlocaşul român de 20 de ani să joace cel puţin 75% dintre partidele Rapidului din sezonul viitor.

Arsenal va avea, astfel, garanţia că mijlocaşul în care îşi pune mari speranţe pentru viitor va evolua indiferent de forma lui sportivă.

Cătălin Cîrjan va fi eligibil ca jucător U21.

Reclamă

Rapid primeşte un ajutor nesperat pentru transferul lui Cătălin Cîrjan. Ce i-a spus Mikel Arteta românului

Rapid primeşte un ajutor nesperat pentru transferul lui Cătălin Cîrjan. Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, i-ar fi transmis românului că nu poate să îl promoveze încă la echipa de seniori.

Arteta i-a spus lui Cîrjan că îl are în vedere însă pentru viitor.

Potrivit playsport.ro, Mikel Arteta a discutat de mai multe ori cu Cătălin Cîrjan. Antrenorul lui Arsenal i-a cerut românului un an bun la o echipă de seniori.

Reclamă 4 / 0/3

În aceste condiţii, Cătălin Cîrjan ar putea fi împrumutat de către Arsenal.

Vestea e una foarte bună pentru Rapid, care doreşte să îl împrumute. Tânărul de 20 de ani ar avea şansa să joace constant la nivel de seniori şi să îl impresioneze pe Arteta, care l-ar putea coopta la prima echipă a tunarilor după un sezon al românului la Rapid.

Adrian Mutu a confirmat interesul pentru Cătălin Cîrjan: „Sunt discuţii cu Arsenal şi cu jucătorul”

Adrian Mutu a infirmat un posibil transfer al lui Mario Balotelli, dar a confirmat că Rapid e interesată de Cătălin Cîrjan.

Nu este nimic adevărat cu Balotelli. Știu că clubul este în discuții cu Arsenal și jucătorul (n.r – Cătălin Cîrjan), să vedem”, a declarat Adrian Mutu după Rapid – Sepsi 0-0.

„Concluziile sunt simple. În prima repriză am câştigat un punct, iar în a doua am pierdut două puncte. În prima repriză s-a văzut că jucătorii au fost timoraţi, apaăsaţi de acea înfrângere cu Farul. Am dominat a doua repriză, dar cred că a fost echitabil egalul. Până la urmă, sistemele de joc le interpretează jucătorii. Din repriza a doua nu am ce să reproşez. Da şi nu ne ajuta o victorie. Vedem ce se va întâmpla în meciul Craiovei. Peste o săptămână vine Craiova şi se juca pentru locul 4. Vom avea două meciuri foarte grele, a fost şi un sezon foarte greu. Încerc să fiu cât mai obiectiv şi să analizez lucrurile bune, dar şi cele mai puţin bune. Vrem să construim ceva important. E un playoff dificil, echipa trebuie să se descurce şi în astfel de situaţii”, a spus Adrian Mutu despre remiza Rapidului cu Sepsi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și