Închide meniul

Mihai Stoica a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB: „M-am gândit să iau unul! Chin şi jale!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2023, 22:58

Reclamă
Mihai Stoica a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB: „M-am gândit să iau unul! Chin şi jale!

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB. Totul se întâmpla în 2006, an în care echipa lui Gigi Becali a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica chiar a mers la un turneu la care participa echipa U20 a Chinei, însă a fost extrem de ce a dezamăgit de ceea ce a văzut. Mihai Stoica a spus că nu se mai gândeşte, în prezent, să aducă jucători chinezi la FCSB.

Mihai Stoica a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

„Eu am vrut, la un moment dat, când era moda cu jucători chinezi în Europa, m-am gândit în 2006 să iau unul. M-am dus la Toulon, la un turneu unde era echipa naţională a Chinei sub 20. Niciunul nu vorbea engleză, niciunul, nici membrii stafflui. Chin şi jale! 

M-am interesat câţi chinezi erau în Europa şi era un atacant la Young Boys Berna şi i-am întrebat ‘Vorbeşte engleza?’ ‘Nu!’ Noi am jucat cu Jiangsu Suning cu Capello. Nu am văzut aşa jucători strâmbi, nu puteau să dea o pasă. Cum spunea Gattuso ‘Cine se naşte pătrat, nu moare rotund’. Erau înfiorători. Am vorbit cu Zambrotta şi le-am spus: <<Ce căutaţi acolo?>>. Ramires juca foarte bine, dar restul erau înfiorători de slabi”, a dezvăluit Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB de un impresar

Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB de Zvonko Milojkovic, un impresar care a mai făcut afaceri cu cei de la FCSB. Acesta este cel care l-a adus şi pe Bogdan Planic.

Reclamă

Mihai Stoica a spus că îi ştie pe cei doi jucători care au fost propuşi la FCSB, dar nu crede că Gigi Becali va putea să ofere un salariu convenabil pentru Saşa Ivkovic, una dintre propuneri. În replică, impresarul i-a transmis lui Mihai Stoica că aceştia s-ar mulţumi şi cu bani mai puţini. Saşa Ivkovic joacă la Bani Yas şi este cotat la 2-500.000 de euro.

Ştiu cine sunt Aleksandar Vukotic şi Saşa Ivkovic. Mi-a zis Zvonko de ei. Ivkovic joacă la Bani Yas şi pe mine mă sperie. Un jucător din Emiratele Arabe Unite încasează sume bani. Nu poate să meargă Saşa în Emirate şi să câştige 15.000 de euro. Nu poate, ca să spui că vii cu un salariu ofertant. Ok, este viaţa scumpă în Emirate, dar este şi frumos, cred. Nu ştiu, că eu nu sunt fan. Este foarte cald.

I-a zis: `Zvonko, nu cred eu că putem să-i oferim ceva lui Saşa, ca să vină`. Mi-a răspuns: `Ai să fii surprins!`. Şi acolo s-a oprit discuţia. Dacă, într-adevăr, vine omul pe un salariu (n.r. – decent pentru FCSB), putem să discutăm. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu a înaintat o sumă. E un jucător bun. În momentul în care mi se propune un jucător, eu nu vreau să pierd vremea. Întreb aşa: ce salariu vrea, care e suma de transfer şi care sunt comisioanele. Pentru că nu vreau după aia să apară că mai sunt şi alte comisioane. Ca să vedem dacă îl studiem sau nu.

Eu nu-i studiez singur. Nu am mulţi analişti, dar am oamenii din staff, cărora le dau jucătorul şi să-l vadă pe InStat. După care am analistul video care face rapoarte minuţioase şi face comparaţii”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și