Închide meniul

Mihai Stoica a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB: „M-am gândit să iau unul! Chin şi jale!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2023, 22:58

Mihai Stoica a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB: „M-am gândit să iau unul! Chin şi jale!

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB. Totul se întâmpla în 2006, an în care echipa lui Gigi Becali a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica chiar a mers la un turneu la care participa echipa U20 a Chinei, însă a fost extrem de ce a dezamăgit de ceea ce a văzut. Mihai Stoica a spus că nu se mai gândeşte, în prezent, să aducă jucători chinezi la FCSB.

Mihai Stoica a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

„Eu am vrut, la un moment dat, când era moda cu jucători chinezi în Europa, m-am gândit în 2006 să iau unul. M-am dus la Toulon, la un turneu unde era echipa naţională a Chinei sub 20. Niciunul nu vorbea engleză, niciunul, nici membrii stafflui. Chin şi jale! 

M-am interesat câţi chinezi erau în Europa şi era un atacant la Young Boys Berna şi i-am întrebat ‘Vorbeşte engleza?’ ‘Nu!’ Noi am jucat cu Jiangsu Suning cu Capello. Nu am văzut aşa jucători strâmbi, nu puteau să dea o pasă. Cum spunea Gattuso ‘Cine se naşte pătrat, nu moare rotund’. Erau înfiorători. Am vorbit cu Zambrotta şi le-am spus: <<Ce căutaţi acolo?>>. Ramires juca foarte bine, dar restul erau înfiorători de slabi”, a dezvăluit Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB de un impresar

Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB de Zvonko Milojkovic, un impresar care a mai făcut afaceri cu cei de la FCSB. Acesta este cel care l-a adus şi pe Bogdan Planic.

Reclamă

Mihai Stoica a spus că îi ştie pe cei doi jucători care au fost propuşi la FCSB, dar nu crede că Gigi Becali va putea să ofere un salariu convenabil pentru Saşa Ivkovic, una dintre propuneri. În replică, impresarul i-a transmis lui Mihai Stoica că aceştia s-ar mulţumi şi cu bani mai puţini. Saşa Ivkovic joacă la Bani Yas şi este cotat la 2-500.000 de euro.

Ştiu cine sunt Aleksandar Vukotic şi Saşa Ivkovic. Mi-a zis Zvonko de ei. Ivkovic joacă la Bani Yas şi pe mine mă sperie. Un jucător din Emiratele Arabe Unite încasează sume bani. Nu poate să meargă Saşa în Emirate şi să câştige 15.000 de euro. Nu poate, ca să spui că vii cu un salariu ofertant. Ok, este viaţa scumpă în Emirate, dar este şi frumos, cred. Nu ştiu, că eu nu sunt fan. Este foarte cald.

I-a zis: `Zvonko, nu cred eu că putem să-i oferim ceva lui Saşa, ca să vină`. Mi-a răspuns: `Ai să fii surprins!`. Şi acolo s-a oprit discuţia. Dacă, într-adevăr, vine omul pe un salariu (n.r. – decent pentru FCSB), putem să discutăm. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu a înaintat o sumă. E un jucător bun. În momentul în care mi se propune un jucător, eu nu vreau să pierd vremea. Întreb aşa: ce salariu vrea, care e suma de transfer şi care sunt comisioanele. Pentru că nu vreau după aia să apară că mai sunt şi alte comisioane. Ca să vedem dacă îl studiem sau nu.

Eu nu-i studiez singur. Nu am mulţi analişti, dar am oamenii din staff, cărora le dau jucătorul şi să-l vadă pe InStat. După care am analistul video care face rapoarte minuţioase şi face comparaţii”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și