Închide meniul
Foto

Lionel Messi se va muta într-un apartament de lux, la Miami! Va avea chiar şi lift pentru maşini

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 17:38

Reclamă
Lionel Messi se va muta într-un apartament de lux, la Miami! Va avea chiar şi lift pentru maşini

Lionel Messi se va muta într-un apartament de lux, la Miami

Lionel Messi se va muta într-un apartament superb, în Miami/ Colaj Profimedia

Lionel Messi se va muta într-un apartament de lux, după ce va semna cu noua sa echipă, Inter Miami. Starul argentinian va locui, alături de soţie şi cei trei copii, într-o locaţie de vis, care oferă chiar şi lift pentru maşini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a plecat de la PSG, după două sezoane petrecute pe Parc de Princes. Starul sud-american a ales să joace în MLS din sezonul viitor, pentru Inter Miami, formaţie deţinută de David Beckham.

Lionel Messi se va muta într-un apartament de lux, la Miami

Lionel Messi va locui într-un apartament de cinci stele, din Miami, cumpărat în 2019. Starul argentinian a plătit la vremea respectivă suma colosală de opt milioane de euro, în schimbul locuinţei, anunţă presa din Anglia.

Apartamentul este situat în într-o clădire de lux din oraşul american, în apropierea stadionului lui Inter Miami. Casa starului sud-american este în situată de asemenea aproape de plajă, oferind o privelişte superbă (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Apartamentul în care Lionel Messi va locui alături de familie este dotat cu patru dormitoare, patru băi, un living imens şi de asemenea are şi o terasă spaţioasă.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi a fost convins de Inter Miami cu un salariu mult mai mic

Lionel Messi a fost convins de Inter Miami cu un salariu mult mai mic decât cel pe care îl încasa la PSG. Argentinianul va avea un salariu de aproximativ 13 milioane de euro la echipa din Florida, potrivit spaniolilor de la AS. Cu toate acestea, Messi va avea încasări uriaşe de la sponsorii din MLS.

La PSG, echipa la care a evoluat în ultimele două sezoane, Lionel Messi a câştigat 40 de milioane de euro pe an. Chiar dacă suma pe care o va încasa de la Inter Miami este mult mai mică, argentinianul va primi sume uriaşe din partea sponsorilor din MLS.

Venirea lui Lionel Messi în Statele Unite ale Americii reprezintă o adevărată lovitură din punct de vedere financiar pentru Major League Soccer.

Reclamă

Potrivit celor de la The Athletic, Apple şi Adidas, doi dintre sponsorii MLS, îi vor oferi sume uriaşe starului argentinian, campionul mondial urmând să încaseze în total până la 500 de milioane de euro pe an pentru faptul că va evolua în campionatul nord-american. De asemenea, există şi posibilitatea ca Messi să cumpere acţiuni la clubul din Florida, lucru care nu s-a confirmat până acum.

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media. Echipa la care va evolua starul argentinian a avut parte de o creştere uriaşă în ceea ce priveşte numărul de urmăritori, după anunţul că Messi va veni în Statele Unite.

Echipa deţinută de David Beckham avea în jur de 1 milion de urmăritori pe Instagram, înainte de anunţul oficial al venirii lui Messi. La 11 ore de la acest anunţ, contul de Instagram al echipei din Florida a ajuns la 4,5 milioane de urmăritori, la fel cât are Dallas Cowboys, una dintre cele mai populare echipe de fotbal american.

Este de aşteptat ca numărul de urmăritori să crească şi în zilele următoare. Inter Miami va beneficia astfel de o susţinere uriaşă, după aducerea lui Lionel Messi în MLS.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și