Închide meniul

Lionel Messi a fost convins de Inter Miami cu un salariu mult mai mic. Cât va câştiga argentinianul în MLS

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 9:22

Lionel Messi a fost convins de Inter Miami cu un salariu mult mai mic. Cât va câştiga argentinianul în MLS

Lionel Messi a fost convins de Inter Miami cu un salariu mult mai mic

Lionel Messi / Hepta

Lionel Messi a fost convins de Inter Miami cu un salariu mult mai mic decât cel pe care îl încasa la PSG. Argentinianul va avea un salariu de aproximativ 13 milioane de euro la echipa din Florida, potrivit spaniolilor de la AS. Cu toate acestea, Messi va avea încasări uriaşe de la sponsorii din MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La PSG, echipa la care a evoluat în ultimele două sezoane, Lionel Messi a câştigat 40 de milioane de euro pe an. Chiar dacă suma pe care o va încasa de la Inter Miami este mult mai mică, argentinianul va primi sume uriaşe din partea sponsorilor din MLS.

Lionel Messi a fost convins de Inter Miami cu un salariu mult mai mic. Cât va câştiga argentinianul în MLS

Venirea lui Lionel Messi în Statele Unite ale Americii reprezintă o adevărată lovitură din punct de vedere financiar pentru Major League Soccer.

Potrivit celor de la The Athletic, Apple şi Adidas, doi dintre sponsorii MLS, îi vor oferi sume uriaşe starului argentinian, campionul mondial urmând să încaseze în total până la 500 de milioane de euro pe an pentru faptul că va evolua în campionatul nord-american. De asemenea, există şi posibilitatea ca Messi să cumpere acţiuni la clubul din Florida, lucru care nu s-a confirmat până acum.

S-a vorbit mult şi despre posibilitatea ca Messi să revină la Barcelona sub formă de împrumut de la Inter Miami, pentru ca argentinianul să mai poată evolua la echipa la care a scris istorie, înainte de a îşi încheia cariera în Statele Unite.

Reclamă

Leo Messi a rupt tăcerea! Starul argentinian a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona

Leo Messi a rupt tăcerea. Starul argentinian a explicat de ce va semna cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona.

Campionul mondial a spus că şi-a dorit să se întoarcă la Barcelona, dar s-a temut să nu treacă din nou prin ce a trecut când a trebuit să meargă la PSG.

”Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Reclamă 4 / 0/3

Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Recomandări
  • Lionel Messi a bătut palma cu Inter Miami
  • Starul argentinian va avea un salariu mult mai mic în MLS

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și