Închide meniul
EXCLUSIV

Alexandru Băluţă, reacţie după derapajul incalificabil al fanilor olteni: „Am primit multe ameninţări! Aşa e lumea în Oltenia”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 11:06

Reclamă
Alexandru Băluţă, reacţie după derapajul incalificabil al fanilor olteni: „Am primit multe ameninţări! Aşa e lumea în Oltenia

Alexandru Băluţă, reacţie dupa derapajul incalificabil al fanilor olteni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Băluţă a avut o primă reacţie după derapajul incalificabil al fanilor olteni. Ultraşii Universităţii Craiova au postat, pe reţelele de socializare, un mesaj macabru la adresa lui Alexandru Băluţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă spune că nu este supărat pe fanii Universităţii Craiova şi că nu se vor schimba sentimentele pe care le are pentru ei.

Alexandru Băluţă, reacţie după derapajul incalificabil al fanilor olteni

Am primit mesaje urâte, am primit multe ameninţări. Mă aşteptam la lucrul acesta pentru că aşa e lumea la noi în Oltenia. La cât am dat pentru această echipă era normal să se comporte aşa, dar eu nu o să judec pe nimeni. Pentru mine, iubirea pentru ei va fi la fel. Mă leagă amintiri frumoase şi vor rămâne în suflet acele amintiri.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, cu ameninţări şi cu mesaje urâte. Nu se schimbă nimic pentru mine, ei sunt suporterii Universităţii şi aşa vor rămâne„, a spus Alexandru Băluţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Alexandru Băluţă a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Mihai Rotaru

Alexandru Băluţă a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Mihai Rotaru, înainte de a veni la FCSB. Băluţă a jucat în ultimul sezon la Academia Puşkaş şi va veni la FCSB din postură de jucător liber de contract.

Reclamă

Alexandru Băluţă a spus, în exclusivitate pentru AS.ro, că s-a înţeles cu Gigi Becali pentru a veni la FCSB. Diferența dintre oferta Craiovei și cea venită de la FCSB a fost de ordinul sutelor de mii de euro. Prima opțiune a fost echipa din Bănie.

”Sunt bine, în vacanță. Discuții au fost multe. În primul rând, prima mea opțiune a fost să revin acasă. Am și eu o familie. Am cântărit bine ce am avut până acum, și mă refer la Craiova și la Steaua (n.r. – FCSB).

Gândul meu a fost să revin acasă, doar că lucrurile n-au mers într-o direcție favorabilă. Am ales să fiu deschis și cu cei de la FCSB, să-i ascult și pe ei. Oamenii au fost profesioniști. Am așteptat mai mult timp pentru ca cei de la Craiova să vină cu ceva concret.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt dezamăgit pentru că știu ce am dat pentru echipa asta și pentru oraș. Știu ce caracter sunt. Am sperat să găsim o soluție, mai ales că am venit liber de contract. Nu este adevărat ce se vehiculează în presă. E neașteptat să decurgă totul așa. Supărat nu sunt, am drumul meu și sunt sigur că voi reuși”, a spus Băluță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 15:10 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta Vezi toate știrile
Citește și