Închide meniul
EXCLUSIV

Alexandru Băluţă, reacţie după derapajul incalificabil al fanilor olteni: „Am primit multe ameninţări! Aşa e lumea în Oltenia”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 11:06

Reclamă
Alexandru Băluţă, reacţie după derapajul incalificabil al fanilor olteni: „Am primit multe ameninţări! Aşa e lumea în Oltenia

Alexandru Băluţă, reacţie dupa derapajul incalificabil al fanilor olteni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Băluţă a avut o primă reacţie după derapajul incalificabil al fanilor olteni. Ultraşii Universităţii Craiova au postat, pe reţelele de socializare, un mesaj macabru la adresa lui Alexandru Băluţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă spune că nu este supărat pe fanii Universităţii Craiova şi că nu se vor schimba sentimentele pe care le are pentru ei.

Alexandru Băluţă, reacţie după derapajul incalificabil al fanilor olteni

Am primit mesaje urâte, am primit multe ameninţări. Mă aşteptam la lucrul acesta pentru că aşa e lumea la noi în Oltenia. La cât am dat pentru această echipă era normal să se comporte aşa, dar eu nu o să judec pe nimeni. Pentru mine, iubirea pentru ei va fi la fel. Mă leagă amintiri frumoase şi vor rămâne în suflet acele amintiri.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, cu ameninţări şi cu mesaje urâte. Nu se schimbă nimic pentru mine, ei sunt suporterii Universităţii şi aşa vor rămâne„, a spus Alexandru Băluţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Alexandru Băluţă a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Mihai Rotaru

Alexandru Băluţă a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Mihai Rotaru, înainte de a veni la FCSB. Băluţă a jucat în ultimul sezon la Academia Puşkaş şi va veni la FCSB din postură de jucător liber de contract.

Reclamă

Alexandru Băluţă a spus, în exclusivitate pentru AS.ro, că s-a înţeles cu Gigi Becali pentru a veni la FCSB. Diferența dintre oferta Craiovei și cea venită de la FCSB a fost de ordinul sutelor de mii de euro. Prima opțiune a fost echipa din Bănie.

”Sunt bine, în vacanță. Discuții au fost multe. În primul rând, prima mea opțiune a fost să revin acasă. Am și eu o familie. Am cântărit bine ce am avut până acum, și mă refer la Craiova și la Steaua (n.r. – FCSB).

Gândul meu a fost să revin acasă, doar că lucrurile n-au mers într-o direcție favorabilă. Am ales să fiu deschis și cu cei de la FCSB, să-i ascult și pe ei. Oamenii au fost profesioniști. Am așteptat mai mult timp pentru ca cei de la Craiova să vină cu ceva concret.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt dezamăgit pentru că știu ce am dat pentru echipa asta și pentru oraș. Știu ce caracter sunt. Am sperat să găsim o soluție, mai ales că am venit liber de contract. Nu este adevărat ce se vehiculează în presă. E neașteptat să decurgă totul așa. Supărat nu sunt, am drumul meu și sunt sigur că voi reuși”, a spus Băluță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și