Închide meniul

Kylian Mbappe, ruptură totală de PSG: „Niciodată nu am discutat despre alt contract!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 15:40

Reclamă
Kylian Mbappe, ruptură totală de PSG: „Niciodată nu am discutat despre alt contract!

Kylian Mbappe, ruptură totală de PSG

Profimedia

Kylian Mbappe, ruptură totală de PSG. Kylian Mbappe a avut un discurs ferm după ce şi-a anunţat plecarea de la PSG. Printr-o scrisoare trimisă conducerii clubului, Mbappe anunţa că nu îşi va prelungi contractul cu campioana Franţei, care expiră în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a venit cu precizări suplimentare şi a spus că niciodată nu s-a pus problema ca să semneze un nou contract cu PSG.

Kylian Mbappe, ruptură totală de PSG

„Niciodată nu am discutat cu PSG despre un alt contract. Consiliul de administrație al PSG a fost informat pe 15 iulie 2022 de decizia mea de a nu reînnoi contractul după 2024. Scrisoarea trimisă (n.r. luni, 12 iunie) avea doar scopul de a confirma ceea ce le-am spus deja„, a spus Kylian Mbappe, conform AFP.

Kylian Mbappe a anunţat conducerea lui PSG că nu îşi va reînnoi contractul

Kylian Mbappe a anunţat conducerea lui PSG că nu îşi va reînnoi contractul. Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid, club care l-a dorit şi în trecut pe starul naţionalei Franţei. Contractul lui Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie 2024.

Reclamă

PSG încearcă să se redreseze după ce Kylian Mbappe a transmis oficial scrisoarea prin care şi-a anunţat intenţia de a nu-şi prelungi contractul cu campioana Franţei.

În urma deciziei lui Mbappe, conducerea clubului parizian a hotărât să îi ofere două opţiuni acestuia: fie semnează prelungirea, fie va pleca încă din această vară.

PSG, surprinsă de decizia jucătorului său, vrea să arate de data aceasta o poziție fermă: fie Mbappé își prelungește contractul în această vară, fie va fi vândut înainte de închiderea pieței”, a scris L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Florentino Perez, reacţie neaşteptată atunci când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Florentino Perez a avut o reacţie neaşteptată, atunci când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Preşedintele „galacticilor” a declarat că starul francez ar putea veni pe Santiago Bernabeu sezonul viitor.

Kylian Mbappe evoluează la PSG, prelungindu-şi contractul cu parizienii vara trecută. Atacantul francez a fost aproape de un transfer la Real Madrid, la vremea respectivă, însă i-a spus pas pe ultima sută de metri lui Florentino Perez.

Florentino Perez a fost întrebat direct despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Preşedintele clubului madrilen a răspuns fără reţineri şi a declarat că nu se pune problema ca starul francez să vină pe Santiago Bernabeu în această perioadă de mercato.

Florentino Perez declara că atacantul de la PSG va veni la Madrid după ce va intra în ultimul an de contract cu PSG. „Îl veți transfera pe Mbappe?”, a fost întrebarea pe care un fan i-a adresat-o lui Florentino Perez.

Da, dar nu în acest an”, a fost răspunsul neaşteptat dat de Florentino Perez, conform mundodeportivo.com.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și