Închide meniul

Florentino Perez, reacţie neaşteptată atunci când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 19:58

Florentino Perez, reacţie neaşteptată atunci când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, iminent

Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimedia Images

Florentino Perez a avut o reacţie neaşteptată, atunci când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Preşedintele „galacticilor” a declarat că starul francez ar putea veni pe Santiago Bernabeu sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe evoluează la PSG, prelungidu-şi contractul cu parizienii vara trecută. Atacantul francez a fost aproape de un transfer la Real Madrid, la vremea respectivă, însă i-a spus pas pe ultima sută de metri lui Florentino Perez.

Florentino Perez, reacţie neaşteptată atunci când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Florentino Perez a fost întrebat direct despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Preşedintele clubului madrilean a răspuns fără reţineri, şi a declarat că nu se pune problema ca starul francez să vină pe Santiago Bernabeu, în această perioadă de mercato.

Totodată, Perez a declarat că atacantul de la PSG va veni la Madrid în sezonul viitor, atunci când de altfel acesta va intra în ultimul an de contract cu PSG.

„Îl veți transfera pe Mbappe?”, a fost întrebarea pe care un fan i-a adresat-o lui Florentino Perez.

Reclamă

„Da, dar nu în acest an”, a fost răspunsul neaşteptat dat de Florentino Perez, conform mundodeportivo.com.

Până atunci, Florentino Perez a reuşit un transfer de clasă la Real Madrid. Clubul de pe Santiago Bernabeu şi-a asigurat serviciile lui Jude Bellingham, internaţionalul englez, care a evoluat la Borussia Dortmund.

Real Madrid readuce încă un jucător! Un alt tânăr revine pe Santiago Bernabeu

Real Madrid readuce încă un jucător! Brahim Diaz revine pe Santiago Bernabeu, după trei sezoane petrecute la AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul crescut de Manchester City, ajuns la 23 de ani, a ajuns la Real Madrid în ianuarie 2019, pentru suma de 17 milioane de euro. El a fost împrumutat în 2020 la AC Milan, evoluând timp de trei sezoane pe San Siro.

Anunţul revenirii lui Brahim Diaz a fost făcut de madrileni în cursul zilei de sâmbătă. AC Milan şi-ar fi dorit să îl cumpere definitv pe spaniol, dar cele două cluburi nu s-au înţeles la bani. Joi urmează să aibă loc şi prezentarea oficială a lui Diaz.

„În această perioadă, Brahim Diaz a devenit un jucător fundamental al legendarului club italian. Brahim a ajutat-o pe AC Milan să câştige Serie A în 2022 şi să ajungă în semifinalele Champions League în acest sezon”, au scris madrilenii, pe site-ul oficial al clubului.

În total, Brahim Diaz a evoluat în 124 de meciuri pentru AC Milan în toate competiţiile. Spaniolul a marcat 18 goluri şi a oferit 15 pase de gol. Diaz este cotat la 20 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și