Închide meniul

Macron intervine în cazul Mbappe! Anunţul preşedintelui Franţei în ceea ce priveşte viitorul atacantului de la PSG

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 19:51

Reclamă
Macron intervine în cazul Mbappe! Anunţul preşedintelui Franţei în ceea ce priveşte viitorul atacantului de la PSG

Macron intervine în cazul Mbappe

Kylian Mbappe şi Emmanuel Macron, la Cupa Mondială din Qatar / ProfiMedia

Macron intervine în cazul Mbappe! Preşedintele Franţei a anunţat că va încerca să vorbească cu atacantul celor de la PSG, pentru a îl convinge să rămână la campioana din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu un an au existat mai multe zvonuri legate de implicarea preşedintelui Franţei în ceea ce priveşte prelungirea contractului lui Mbappe cu PSG. La vremea respectivă, francezul avea pe masă o ofertă din partea lui Real Madrid, dar a ales să continue la echipa de pe Parc des Princes.

Macron intervine în cazul Mbappe! Anunţul preşedintelui Franţei în ceea ce priveşte viitorul atacantului de la PSG

Kylian Mbappe a semnat în urmă cu un an prelungirea contractului cu PSG pentru două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Cu toate acestea, atacantul francez a anunţat conducerea clubului că nu vrea să semneze prelungirea la finalul sezonului viitor.

Întrebat dacă Mbappe va pleca de la PSG anul viitor sau nu, Emmanuel Macron a spus, potrivit RMC Sport: „Nu am informaţii, dar voi încerca să insist”.

Preşedintele Franţei nu a făcut alte comentarii, dar răspunsul său arată din nou interesul Franţei pentru a îl păstra pe atacantul de 24 de ani cât mai mult timp în Ligue 1.

Reclamă

Kylian Mbappe, reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG

Kylian Mbappe a avut o reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG la Inter Miami. Mbappe îl apără pe fostul său coleg şi spune că Messi „nu a avut parte de respectul cuvenit în Franţa„.

Messi a jucat două sezoane la Paris Saint-Germain, iar în această vară a decis să semneze cu Inter Miami.

“Vorbim despre potenţial cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Nu este niciodată o veste bună aturci când un jucător ca Messi pleacă. Personal, nu înţeleg de ce atât de mulţi oameni au fost atât de uşuraţi că a plecat. Vorbim de Messi. El trebuie să fie respectat şi îl Franţa nu a avut parte de respectul pe care îl merita. E o rușine. Este păcat, dar asta este situaţia. Trebuie făcut ce se poate pentru a-l înlocui”, a spus Kylian Mbappe într-un interviu acordat Gazzetta Dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 Vezi toate știrile
Citește și