Închide meniul

Kylian Mbappe, reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG: „Nu a avut parte de respect în Franţa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 12:05

Reclamă
Kylian Mbappe, reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG: „Nu a avut parte de respect în Franţa!

Kylian Mbappe, reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG

Profimedia

Kylian Mbappe a avut o reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG la Inter Miami. Mbappe îl apără pe fostul său coleg şi spune că Messi „nu a avut parte de respectul cuvenit în Franţa„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a jucat două sezoane la Paris Saint-Germain, iar în această vară a decis să semneze cu Inter Miami.

Kylian Mbappe, reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG

“Vorbim despre potenţial cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Nu este niciodată o veste bună aturci când un jucător ca Messi pleacă. Personal, nu înţeleg de ce atât de mulţi oameni au fost atât de uşuraţi că a plecat. Vorbim de Messi. El trebuie să fie respectat şi îl Franţa nu a avut parte de respectul pe care îl merita. E o rușine. Este păcat, dar asta este situaţia. Trebuie făcut ce se poate pentru a-l înlocui”, a spus Kylian Mbappe într-un interviu acordat Gazzetta Dello Sport.

Leo Messi a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona

Leo Messi a explicat de ce va semna cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona. Campionul mondial a spus că şi-a dorit să se întoarcă la Barcelona, dar s-a temut să nu treacă din nou prin ce a trecut când a trebuit să meargă la PSG.

”Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Reclamă

Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media. Echipa la care va evolua starul argentinian a avut parte de o creştere uriaşă în ceea ce priveşte numărul de urmăritori, după anunţul că Messi va veni în Statele Unite.

Echipa deţinută de David Beckham avea în jur de 1 milion de urmăritori pe Instagram, înainte de anunţul oficial al venirii lui Messi. La 11 ore de la acest anunţ, contul de Instagram al echipei din Florida a ajuns la 4,5 milioane de urmăritori, la fel cât are Dallas Cowboys, una dintre cele mai populare echipe de fotbal american.

Este de aşteptat ca numărul de urmăritori să crească şi în zilele următoare. Inter Miami va beneficia astfel de o susţinere uriaşă, după aducerea lui Lionel Messi în MLS.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și