Închide meniul

Mesajul biblic transmis de Siyabonga Ngezana, după ce a fost anunţat transferul său la FCSB

Alex Masgras Publicat: 15 iunie 2023, 19:36

Reclamă
Mesajul biblic transmis de Siyabonga Ngezana, după ce a fost anunţat transferul său la FCSB

Mesajul transmis de Siyabonga Ngezana, după ce s-a transferat la FCSB

Siyabonga Ngezana, în tricoul lui Kaizer Chiefs / ProfiMedia

Mesajul transmis de Siyabonga Ngezana, după ce a fost anunţat transferul său la FCSB. Fundaşul sud-african va evolua în următoarele patru sezoane la formaţia roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana urmează să vină de la Kaizer Chiefs, iar Gigi Becali va plăti aproximativ 800.000 de euro pentru aducerea fundaşului central sud-african.

Mesajul transmis de Siyabonga Ngezana după ce s-a transferat la FCSB

La scurt timp după ce a fost anunţat transferul său la FCSB, Siyabonga Ngezana a postat un citat din Biblie pe Instagam:

„Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui, iar toate acestea vi se vor adăuga, Matei VI, 33”, a scris Siyabonga Ngezana, pe contul său de Instagram.

Transferul la FCSB reprezintă prima aventură a lui Siyabonga Ngezana în afara Africii de Sud. Până acum, fundaşul central a evoluat numai la formaţia Kaizer Chiefs.

Reclamă

În ultimul sezon, el a evoluat în 23 de partide în toate competiţiile şi a marcat 2 goluri. În total, el are 123 de meciuri disputate pentru Kaizer Chiefs şi a marcat 6 goluri.

La nivel de echipa naţională, el are o selecţie la reprezentativa U20 a Africii de Sud şi alte patru la naţionala U23.

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Şucu: „E greu să te lupţi cu mine!”

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric pentru Dan Şucu. Patronul de la FCSB este convins că Rapid nu va avea şanse la titlu, în sezonul viitor, în ciuda investiţiilor pe care sunt pregătiţi să le face oficialii clubului de sub Grant.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a oficializat patru transferuri până în acest moment, doi dintre jucătorii aduşi fiind Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea, jucători plecaţi de la FCSB în această vară.

Gigi Becali susţine că Rapid nu se poate lupta pentru titlul din Liga 1, după ce a transferat doi jucători pe care el i-a dat afară. Latifundiarul din Pipera a mai declarat că Dan Şucu nu are experinţa necesară în fotbal, pentru a putea face performanţă.

„Anul ăsta, nu (n.r.- dacă Rapid are șanse la titlu)! Ne luptăm acolo, dar ia doi jucători pe care i-am lăsat eu. Mai greu să te lupți cu mine când iei doi jucători pe care eu îi las. În plus, eu am 20 de ani în fotbal, el este de un an (n.r.- Dan Șucu).

În fotbal sunt multe hiene, e mai greu. Trebuie să fii foarte atent. Bine, e greu să ciupești bani de la Șucu, pentru că el nu dă. (n.r.- despre investițiile promise la Rapid) 25 de milioane în următorii 10 ani (n.r.- râde)? Cum 25 de milioane? Văd că i-a luat gratis pe Oaidă, pe Cristea…”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 10:20 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” Vezi toate știrile
Citește și