Închide meniul

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Şucu: „E greu să te lupţi cu mine!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 22:46

Reclamă
Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Şucu: „E greu să te lupţi cu mine!

Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric pentru Dan Şucu. Patronul de la FCSB este convins că Rapid nu va avea şanse la titlu, în sezonul viitor, în ciuda investiţiilor pe care sunt pregătiţi să le face oficialii clubului de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a oficializat patru transferuri până în acest moment, doi dintre jucătorii aduşi fiind Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea, jucători plecaţi de la FCSB în această vară.

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Şucu

Gigi Becali susţine că Rapid nu se poate lupta pentru titlul din Liga 1, după ce a transferat doi jucători pe care el i-a dat afară. Latifundiarul din Pipera a mai declarat că Dan Şucu nu are experinţa necesară în fotbal, pentru a putea face performanţă.

„Anul ăsta, nu (n.r.- dacă Rapid are șanse la titlu)! Ne luptăm acolo, dar ia doi jucători pe care i-am lăsat eu. Mai greu să te lupți cu mine când iei doi jucători pe care eu îi las. În plus, eu am 20 de ani în fotbal, el este de un an (n.r.- Dan Șucu).

În fotbal sunt multe hiene, e mai greu. Trebuie să fii foarte atent. Bine, e greu să ciupești bani de la Șucu, pentru că el nu dă. (n.r.- despre investițiile promise la Rapid) 25 de milioane în următorii 10 ani (n.r.- râde)? Cum 25 de milioane? Văd că i-a luat gratis pe Oaidă, pe Cristea…”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali şi-a făcut planul pentru sezonul viitor

Gigi Becali şi-a făcut planul pentru sezonul viitor. Patronul de la FCSB a declarat că va investi o sumă considerabilă în transferuri, în această vară, în speranţa ca roş-albaştrii să câştige titlul în sezonul viitor.

Gigi Becali a dezvăluit că îşi doreşte ca FCSB să triumfe pe toate planurile, în sezonul viitor. Cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor a mărturisit că nu ar reprezenta o problemă dacă formaţia sa nu va obţine biletele pentru grupele Conference League, deoarece s-ar putea pregăti mai bine pentru următorul sezon, în care îşi propune calificarea în grupele Champions League.

Nu va fi o problemă dacă nu vom reuși să ne calificăm în grupele Conference League. Ar fi o problemă financiară, dacă acum m-am hotărât să fac asta, acum o fac. Ce să mai… Când mai tai, când mai bag… acum m-am hotărât să fac asta și atunci o fac. Dacă întrăm în Conference și mai luăm 7-8 milioane cu atât mai bine. De aia o și fac, pentru că risc două milioane, trei cu salariile, ca să pot să iau opt.

Reclamă 4 / 0/3

Le vreau pe toate. Cupa, campionatul, calificare Champions League. Toate. Să ne lăsați să ne pregătim”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 Vezi toate știrile
Citește și