Închide meniul

Leonardo Bonucci, gafă uriaşă în Spania – Italia. Fundaşul italian a greşit decisiv în a doua semifinală din Nations League

Alex Masgras Publicat: 15 iunie 2023, 23:02

Reclamă
Leonardo Bonucci, gafă uriaşă în Spania – Italia. Fundaşul italian a greşit decisiv în a doua semifinală din Nations League

Leonardo Bonucci, gafă uriaşă în Spania - Italia

Leonardo Bonucci, în Spania - Italia / ProfiMedia

Leonardo Bonucci a făcut o gafă uriaşă în Spania – Italia. După doar patru minute Yeremy Pino a deschis scorul în partida de la Enschede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 36 de ani a pierdut mingea la 20 de metri, după o pasă primită de la Donnarumma, iar atacantul de 20 de ani de la Villarreal a profitat şi l-a învins pe portarul lui PSG.

Leonardo Bonucci, gafă uriaşă în Spania – Italia. Fundaşul italian a greşit decisiv în a doua semifinală din Nations League

Ajuns la 36 de ani, Bonucci este departe de forma din trecut. Cu toate acestea, el a fost titularizat de Roberto Mancini, chiar dacă nu a avut parte de foarte multe meciuri în ultima perioadă.

La Juventus, în finalul acestui sezon, Bonucci a fost integralist doar de două ori, în meciurile cu Lecce (3 mai) şi Udinese (4 iunie). În rest, fundaşul a fost mai mult accidentat sau rezervă, în mod special în campionat.

Decizia lui Roberto Mancini este astfel una curajoasă, în condiţiile în care Italia joacă pentru calificarea în finala Nations League.

Reclamă

Croația lui Luka Modric, calificată în finală

Croația lui Luka Modric s-a calificat în finala UEFA Nations League, după ce s-a impus în fața Olandei, cu scorul de 4-2, după o partidă interzisă cardiacilor.
Partida de la Rotterdam s-a încheiat cu scorul de 2-2 în timpul regulamentar, dar, în prelungiri, croații au fost cei care au reușit să obțină biletele către finala competiției.

La finalul partidei, Modric a vorbit despre calificarea în finală, dar și despre prestația sa și a colegilor, pe care o consideră excepțională.

”Am jucat un meci fantastic și suntem din nou într-o finală, unde voiam să fim. Am jucat foarte bine în afară de primele 20 de minute. Nu a fost cel mai bun început, dar pe măsură ce jocul a avansat am jucat din ce în ce mai bine, mai ales după penalty-ul pe care Krama l-a înscris.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi am jucat cel mai bun fotbal al nostru, am fost spectaculoși. Păcat că am primit al doilea gol în ultimul minut, dar am demonstrat în prelungiri că avem caracter și am câștigat pe merit.

Am reacționat bine după al doilea gol. Antrenorul l-a introdus pe teren pe Petkovic care a jucat fantastic, dar întreaga echipă, fiecare dintre noi am jucat spectaculos. Jos pălăria pentru toată lumea”, a spus Modric, citat de uefa.com.

Finala Nations League se joacă duminică seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și