Închide meniul

Istvan Kovacs, victima rasismului după Olanda – Croaţia 2-4! Ce au putut să spună croaţii şi olandezii

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 15:12

Istvan Kovacs, victima rasismului după Olanda – Croaţia 2-4! Ce au putut să spună croaţii şi olandezii

Istvan Kovacs, victima rasismului după Olanda - Croaţia 2-4!

Istvan Kovacs, în meciul Olanda - Croaţia 2-4 / Profimedia Images

Istvan Kovacs a fost victima rasismului după Olanda – Croaţia 2-4. Arbitrul român a fost insultat deopotrivă de croaţi şi olandezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestaţia lui Istvan Kovacs la semifinala de Nations League Olanda – Croaţia, încheiată 2-4, a fost criticată dur.

Istvan Kovacs, victima rasismului după Olanda – Croaţia 2-4!

Unii fani croaţi şi olandezi au întrecut însă limita. Aceştia au folosit insulte şi jigniri rasiste. „Concluzia arbitrajului lui Istvan Kovacs. Dacă arunci un portofel, cine ajunge mai întâi, bacteria sau românul?”, „Unde ați găsit acest țigan? Cel mai prost arbitru pe care l-am văzut vreodată. Îi face cadou partida Olandei” şi „țiganii sunt țigani” au fost câteva comentarii incalificabile ale unor croaţi pe Twitter, potrivit gsp.ro.

Kovacs, un rahat român”, a scris un olandez după eliminarea naţionalei antrenate de Ronald Koeman. Din fericire, alţii s-au limitat la a-l critica pe Istvan Kovacs pentru prestaţie.

Acela nu e niciodată penalty. Modric plonjează. Patetic. De aceea există simulări în sport, pentru că aduc lovituri de pedeapsă. Jenant. Kovacs poate mai mult de atât. Și Modric”, a scris cineva.

Reclamă

Istvan Kovacs, criticat dur după Olanda – Croaţia 2-4! Finala Ligii Naţiunilor e exclusiv pe Antena 1 și în Antena PLAY

Istvan Kovacs a fost criticat dur pentru prestaţia lui din meciul Olanda – Croaţia 2-4. Fanii l-au acuzat pe arbitrul român că a acordat incorect un penalty pentru Croaţia în minutul 53, la scorul de 1-0 pentru Olanda. Finala Ligii Naţiunilor e exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Luka Modric a căzut în careu în urma unui duel cu Cody Gakpo, iar Istvan Kovacs a dictat penalty fără să consulte VAR.

“Niciodată nu e penalty. Modric s-a aruncat şi Croaţia a primit lovitură de la 11 metri. O decizie patetică”, “Arbitrul a fluierat penalty pentru că l-a văzut pe Modric în alb şi credea că joacă Real Madrid”, “Chiar dacă nu e decizia corectă, Modric merită un trofeu cu naţionala”, “Penalty cadou pentru Modric” şi “Modric s-a aruncat, niciodată penalty”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor de pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Croaţia s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, după victoria cu 4-2 contra Olandei. Olanda a deschis scorul în minutul 34, prin Malen, dar Croaţia a întors ulterior rezultatul.

Kramaric a egalat în minutul 54, după ce a transformat penalty-ul controversat dictat de Istvan Kovacs în minutul 53. Pasalic a adus ulterior Croaţia în avantaj, dar Olanda a egalat dramatic în minutul 96, prin Lang.

Italia – Spania este a doua semifinală Nations League

Croaţia va întâlni în finala Nations League câştigătoarea duelului Italia – Spania, cea de a doua semifinală. Meciul va avea loc în această seară, pe FC Twente Stadion.

Finala Nations League 2023 se va disputa duminică, de la ora 21:45, pe stadionul Feijenoord De Kuip din Rotterdam, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPlay.

Croaţia, prima echipă calificată în finala Ligii Naţiunilor, şi-a asigurat prezenţa în semifinala cu Olanda după ce a înregistrat patru victorii, o remiză şi o înfrângere. Naţionala lui Zlatko Dalic a câştigat grupa din care au mai făcut parte Danemarca, Franţa şi Austria.

Istvan Kovacs a arbitrat de la centru partida Olanda – Croaţia 2-4. El a fost ajutat la cele două linii de asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Mihai Artene. Arbitru de rezervă a fost Halil Umut Meler din Turcia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și