Închide meniul

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de Gică Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 13:06

Reclamă
Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de Gică Hagi

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul Constanţa

Profimedia

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de echipa lui Gică Hagi. Vînă a semnat din postură de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Vînă este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi a mai trecut în cariera sa la FCSB şi Universitatea Craiova. Ionuţ Vînă a fost cumpărat în 2019 de FCSB cu suma de 750.000 de euro. Nu a reuşit să se impună la echipa lui Gigi Becali şi a fost dat la Universitatea Craiova. Vînă nu s-a impus nici aici şi s-a întors la Hagi, acolo unde speră că îşi va relansa cariera.

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de Gică Hagi

”Mijlocașul Ionuț Vînă este de astăzi noul jucător al Farului. Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Ionuț Vînă (28 ani) are în palmares 1 titlu de campion (2017), două Cupe ale României (2019, 2020) si o Supercupă a României (2019).

Pentru clubul nostru a mai evoluat în peste 100 de meciuri (107), în care a marcat 8 goluri și a oferit 10 pase decisive”, a anunţat Farul într-un comunicat de presă.

Ionuţ Vînă, ironizat la despărţirea de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Ionuţ Vînă. Mijlocaşul de 28 de ani nu mai avea viitor la gruparea din Bănie, după despăgubirile de milioane de euro cerute după excluderea temportară din lot.

Reclamă

Comunicatul oficial al oltenilor a avut un mesaj special pentru jucătorul cotat la 250.000 de euro, cu referire la litigiul menţionat mai sus, unul care însă nu i-a adus nicio despăgubire.

„#𝟑𝟑𝟕 de minute petrecute pe gazon în acest sezon pentru Știința. Drum bun, Ionuț! 👋 Mult succes în afaceri!”, a fost comunicatul oltenilor.

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au pierdut definitiv litigiul cu Universitatea Craiova. Comisia de Recurs a decis să respingă apelul celor doi jucători, cu două luni în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Sergiu Hanca cerea despăgubiri de două milioane de euro, iar Ionuţ Vînă solicita ca Universitatea Craiova să îi plătească toate salariile până la finalul contractului.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și