Închide meniul

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de Gică Hagi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 13:06

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de Gică Hagi

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul Constanţa

Profimedia

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de echipa lui Gică Hagi. Vînă a semnat din postură de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Vînă este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi a mai trecut în cariera sa la FCSB şi Universitatea Craiova. Ionuţ Vînă a fost cumpărat în 2019 de FCSB cu suma de 750.000 de euro. Nu a reuşit să se impună la echipa lui Gigi Becali şi a fost dat la Universitatea Craiova. Vînă nu s-a impus nici aici şi s-a întors la Hagi, acolo unde speră că îşi va relansa cariera.

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de Gică Hagi

”Mijlocașul Ionuț Vînă este de astăzi noul jucător al Farului. Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Ionuț Vînă (28 ani) are în palmares 1 titlu de campion (2017), două Cupe ale României (2019, 2020) si o Supercupă a României (2019).

Pentru clubul nostru a mai evoluat în peste 100 de meciuri (107), în care a marcat 8 goluri și a oferit 10 pase decisive”, a anunţat Farul într-un comunicat de presă.

Ionuţ Vînă, ironizat la despărţirea de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Ionuţ Vînă. Mijlocaşul de 28 de ani nu mai avea viitor la gruparea din Bănie, după despăgubirile de milioane de euro cerute după excluderea temportară din lot.

Reclamă

Comunicatul oficial al oltenilor a avut un mesaj special pentru jucătorul cotat la 250.000 de euro, cu referire la litigiul menţionat mai sus, unul care însă nu i-a adus nicio despăgubire.

„#𝟑𝟑𝟕 de minute petrecute pe gazon în acest sezon pentru Știința. Drum bun, Ionuț! 👋 Mult succes în afaceri!”, a fost comunicatul oltenilor.

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au pierdut definitiv litigiul cu Universitatea Craiova. Comisia de Recurs a decis să respingă apelul celor doi jucători, cu două luni în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Sergiu Hanca cerea despăgubiri de două milioane de euro, iar Ionuţ Vînă solicita ca Universitatea Craiova să îi plătească toate salariile până la finalul contractului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și