Închide meniul

Damien Dussaut a revenit la Farul Constanţa! Campioana României a făcut al şaselea transfer al verii

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2023, 18:24

Reclamă
Damien Dussaut a revenit la Farul Constanţa! Campioana României a făcut al şaselea transfer al verii

Damien Dussaut a revenit la Farul Constanţa

Damien Dussaut, în CFR Cluj - Farul Constanţa / ProfiMedia

Damien Dussaut a revenit la Farul Constanţa! Fundaşul dreapta francez s-a despărţit de Rapid la finalul sezonului şi va evolua pentru a doua oară în cariera sa la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa, campioana României, a făcut al şaselea transfer al verii.

Damien Dussaut a revenit la Farul Constanţa! Campioana României a făcut al şaselea transfer al verii

Damien Dussaut s-a întors la Farul Constanţa după un an în care a fost jucătorul celor de la Rapid. Francezul de 28 de ani s-a despărţit la finalul sezonului de formaţia din Giuleşti şi a decis să revină la echipa pentru care a mai evoluat în perioada 2019-2022. Dussaut s-a alăturat deja colegilor de la Farul, în cantonamentul din Poiana Braşov.

„Bun venit, Damien Dussaut !

Fostul internațional de juniori al Franței s-a alăturat lotului nostru în cantonamentul de la Poiana Brașov !

Reclamă
Reclamă

Mult succes, Damien!”, au anunţat cei de la Farul Constanţa pe contul de Facebook.

Dussaut nu s-a impus la Rapid, echipă pentru care a evoluat doar de 3 ori în sezonul recent încheiat. Gică Hagi are încredere în francez şi este pregătit să repună pe picioare un alt fotbalist.

Damien Dussaut este al doilea transfer al zilei pentru Farul Constanţa şi al şaselea din această vară. Astăzi, clubul de la malul mării a anunţat revenirea lui Ionuţ Vînă. Până acum, la Farul au mai venit Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgnino şi Fabio Vianna.

Reclamă

Carlo Casap a plecat de la Farul Constanţa, după 11 ani

Carlo Casap a plecat de la Farul Constanţa. Mijlocaşul central de 24 de ani a câştigat două titluri de campion alături de Gică Hagi şi devine al patrulea fotbalist care pleacă de la echipă.

Casap a adunat 28 de meciuri în ultima stagiune de Liga 1 pentru Farul Constanţa. El a fost titular în doar două partide, venind în rest de pe bancă. El şi-a trecut în cont un gol şi trei pase decisive.

„Toate au un început si un sfârșit. După 11 ani alături de voi, îmi iau rămas bun de la clubul unde am crescut. Este timpul pentru o nouă provocare în viața mea, îmi doresc un nou capitol si de acum doar încrezător pentru viitor. Multumesc, Farul Constanța”, a scris Casap, pe contul de Instagram.

Vlad Morar, Ștefan Bodișteanu și Rolandas Baravykas sunt ceilalţi trei jucători care au părăsit-o pe Farul Constanţa în această vară, după obţinerea titlului de campioană a României.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:11

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

16:02

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan e ACUM în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Debutul româncei pe tabloul de simplu

15:30

VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali 1-3 a fost în AntenaPLAY! Românul, eliminat în primul tur de la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și