Închide meniul

Carlo Casap a plecat de la Farul Constanţa, după 11 ani. „Toate au un început si un sfârșit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2023, 11:55

Carlo Casap a plecat de la Farul Constanţa, după 11 ani. „Toate au un început si un sfârșit

Carlo Casap a plecat de la Farul Constanţa, după 11 ani

Carlo Casap, în tricoul Farului / Hepta

Carlo Casap a plecat de la Farul Constanţa. Mijlocaşul central de 24 de ani a câştigat două titluri de campion alături de Gică Hagi şi devine al patrulea fotbalist care pleacă de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casap a adunat 28 de meciuri în ultima stagiune de Liga 1 pentru Farul Constanţa. El a fost titular în doar două partide, venind în rest de pe bancă. El şi-a trecut în cont un gol şi trei pase decisive.

Carlo Casap a plecat de la Farul Constanţa, după 11 ani

„Toate au un început si un sfârșit. După 11 ani alături de voi, îmi iau rămas bun de la clubul unde am crescut. Este timpul pentru o nouă provocare în viața mea, îmi doresc un nou capitol si de acum doar încrezător pentru viitor. Multumesc, Farul Constanța”, a scris Casap, pe contul de Instagram.

Vlad Morar, Ștefan Bodișteanu și Rolandas Baravykas sunt ceilalţi trei jucători care au părăsit-o pe Farul Constanţa în această vară, după obţinerea titlului de campioană a României.

La capitolul veniri, Farul i-a adus pe Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgnino şi Fabio Viana.

Reclamă

Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării

Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării. Lyes Houri este aproape de a semna cu Farul Constanţa.

Francezul de 27 de ani a mai evoluat sub comanda lui Hagi la Viitorul Constanţa în perioada iulie 2018 – ianuarie 2020. În prezent, el este legitimat la MOL Fehervar, formaţie din Ungaria.

După ce i-a readus pe Romario Benzar, Rivaldinho şi Damien Dussaut, ultimul rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Rapid, Farul este aproape să readucă un alt jucător la malul mării.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana României negociază cu MOL Fehervar pentru aducerea lui Lyes Houri, mijlocaşul francez care a mai evoluat la Viitorul în perioada iulie 2018 – ianuarie 2020. Houri nu s-a impus la formaţia din Ungaria şi caută să îşi relanseze cariera sub comanda lui Hagi. În sezonul 2021/22, Houri a fost împrumutat de MOL Fehervar la Universitatea Craiova.

În perioada petrecută la Viitorul, Houri a marcat 5 goluri şi a oferit 8 pase de gol în cele 58 de meciuri pe care le-a disputat în tricoul echipei lui Gică Hagi. În sezonul recent încheiat, Houri a evoluat în 19 partide pentru formaţia din Ungaria, reuşind 2 pase de gol.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și