Închide meniul

Zlatko Dalic, după ce Croaţia a pierdut finala Nations League cu Spania: „Nu regret nimic”

Dan Roșu Publicat: 19 iunie 2023, 9:05

Reclamă
Zlatko Dalic, după ce Croaţia a pierdut finala Nations League cu Spania: „Nu regret nimic

Zlatko Dalic a vorbit după ce Croaţia a pierdut finala Nations League cu Spania.

Fanii Croaţiei, la meciul cu Spania / Profimedia Images

Zlatko Dalic a vorbit după ce Croaţia a pierdut finala Nations League cu Spania. A fost 0-0 după 120 de minute şi ibericii s-au impus cu 5-4 la loviturile de departajare. Duelul din Olanda a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Generaţia de Aur a Croaţiei, cu un Luka Modric strălucitor, la aproape 38 de ani, rămâne fără trofeu câştigat. Croaţii au pierdut şi ultimul act al Mondialului din 2018, 2-4 cu Franţa, şi au fost eliminaţi în semifinalele din 2022, de Argentina (0-3).

Zlatko Dalic, după ce Croaţia a pierdut finala Nations League cu Spania

„În primul rând, felicit Spania şi pe jucătorii noştri pentru un meci extraordinar. Mulţumesc fanilor, deoarece am avut parte de un mare sprijin. Am pierdut – păcat – dar trebuie să fim mândri.

Am ajuns în finală, dar nu am câştigat. Uneori câştigi, alteori pierzi. Miza a fost mare, meciul a fost greu şi adversarul a fost bun. Am alergat din nou timp de 120 de minute. Am fost de calitate, am concurat cu ei. Nu am nimic de regretat”, a spus Dalic.

Luka Modric a rămas fără trofeu cu naţionala Croaţiei

Luka Modric a rămas fără trofeu cu naţionala Croaţiei, după echipa sa a pierdut finala Nations League în faţa Spaniei. Croaţia – Spania a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Luka Modric nu se lipeşte la trofee cu naţionala Croaţiei. Starul de la Real Madrid a pierdut a doua finala cu naţionala în ultimii 5 ani.

A doua finală majoră pierdută în ultimii 5 ani cu naţionala Croaţiei. În 2018, Luka Modric ajungea cu Croaţia până în finala Cupei Mondiale. Acolo, Croaţia a fost învinsă de Franţa cu 4-2. Totuşi, în acel an, Luka Modric a câştigat Balonul de Aur.

Modric nu a avut noroc nici în 2023, în finala Nations League. Croaţia a pierdut dramatic finala cu Spania, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Modric a fost aproape de o finală şi la Mondialul din 2022, dar Croaţia a fost eliminată de Argentina în semifinale.

Reclamă 4 / 0/3

Modric are un palmares impresionant la nivel de club. Printre trofeele câştigate se află numai puţin de 5 Ligi ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale cluburilor, 3 titluri în Spania, 2 Cupe în Spania, 4 Supercupe ale Europei şi 2 Supercupe ale Spaniei, toate în tricolul celor de la Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
Vezi toate știrile
Citește și