Închide meniul
Foto

Sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea. „Prinţul” a recunoscut totul, după ce s-a afişat cu noua iubită

Publicat: 19 iunie 2023, 17:35

Reclamă
Sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea. „Prinţul” a recunoscut totul, după ce s-a afişat cu noua iubită

Adrian Cristea s-a despărţit de noua iubită? Indiciul care demonstrează că "Prinţul" e din nou singur

Andreea Roşca este iubita lui Adrian Cristea / Instagram

Au apărut noi detalii despre sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua şi Dinamo trăieşte o poveste de dragoste cu o avocată din Cluj-Napoca. Andreea Roşca este femeia care l-a dat peste cap pe „Prinţul” Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea a avut o carieră impresionantă, dar a fost mai mult sub lumina reflectoarelor pentru ceea ce făcea în afara terenului de fotbal. A format un cuplu „cu scântei” cu Bianca Drăguşanu. Are şi o fetiţă cu Denisa Nechifor, cea de care s-a despărțit la scurt timp după ce s-a născut copila.

Sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea

În cele din urmă, şi-a găsit liniştea în braţele Andreei Roşca, care este de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Pentru a fi alături de noua iubită, „Prinţul” a luat o decizie radicală şi a renunţat la viaţa din Bucureşti. S-a mutat în Cluj-Napoca şi a venit cu lămuriri.

(Acum mai bine de un deceniu, când ai avut relația cu Bianca Drăgușanu, se vorbea despre tine ca de un macho man, latin lover. Te măgulea sau te sâcâia?) Nu am dat atât de multă importanță. Știu cum sunt, sunt un băiat normal, OK.

E mai bine să nu fiu în lumina reflectoarelor, nu-mi place să ies mereu în față. Am ieșit eu vreodată să mă bat cu mâna-n piept în fața galeriei?!

Reclamă

Am o relație foarte frumoasă acum, mă concentrez doar pe prezent. (Pentru Andreea te-ai stabilit în Cluj Napoca?) Da, motivul principal. Dar îmi place și orașul„, a declarat Adrian Cristea pentru gsp.ro.

Adrian Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160. După retragere, şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Acum are un proiect în zona sportului. Chiar fosta lui parteneră l-a dat de gol.

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Andreea l-a cucerit pe „Prinț”

S-a aflat care este marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua și Dinamo trăiește o poveste de dragoste cu Andreea Roșca. Relația cu avocata din Cluj a fost oficializată în acest an.

Tânăra face senzație pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 130.000 de urmăritori. Ea a reușit să-l cucerească pe „Prințul” Cristea.

Din postările Andreei reiese că marea ei pasiune este tenisul. Tocmai s-a fotografiat pe un teren cu zgură și a primit zeci de comentarii. „Iubitoare de tenis”, a fost descrierea imaginii ei. „Ești superbă„, „Ce jucătoare de tenis frumoasă” și „Scufița roșie” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la fani.

Andreea Roșca are, pe rețelele sociale, mai multe imagini de pe terenurile de tenis. Chiar s-a fotografiat alături de Adrian Cristea în timp ce erau la fileu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și