Închide meniul
Foto

Marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Andreea l-a cucerit pe „Prinț”. „Ești superbă”

Publicat: 15 iunie 2023, 18:21

Reclamă
Marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Andreea l-a cucerit pe „Prinț”. „Ești superbă”

Marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea

Andreea Roşca este într-o relaţie cu "Prinţul" Cristea / Instagram

S-a aflat care este marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua și Dinamo trăiește o poveste de dragoste cu Andreea Roșca. Relația cu avocata din Cluj a fost oficializată în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) face senzație pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 130.000 de urmăritori. Ea a reușit să-l cucerească pe „Prințul” Cristea.

Marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea

Din postările Andreei reiese că marea ei pasiune este tenisul. Tocmai s-a fotografiat pe un teren cu zgură și a primit zeci de comentarii. „Iubitoare de tenis”, a fost descrierea imaginii ei.
Ești superbă„, „Ce jucătoare de tenis frumoasă” și „Scufița roșie” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la fani.

View this post on Instagram


A post shared by A N D R E E A • R O S C A (@andreearosca___)

Reclamă

Andreea Roșca are, pe rețelele sociale, mai multe imagini de pe terenurile de tenis. Chiar s-a fotografiat alături de Adrian Cristea în timp ce erau la fileu.

Adrian Cristea nu mai este în centrul atenţiei, aşa cum obişnuia să fie pe vremea când forma un cuplu „cu scântei” cu Bianca Drăguşanu. Fostul jucător de fotbal a trăit o poveste de dragoste și cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani. S-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut copila.

Andreea Roșca anunță că și-a găsit fericirea lângă „Prințul” Cristea

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună„, a declarat Andreea Roșca pentru antenastars.ro.

Mama copilului lui Adrian Cristea a reacționat imediat după oficializarea relației. Anunță că atât ea, cât și fiica ei, se bucură pentru ceea ce se întâmplă în viața „Prințului”.

Avem o părere foarte bună și ne dorim să fie fericit„, a spus Denisa Nechifor pentru sursa citată anterior.

Ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea.

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Având stil vestimentar, „Prinţul” se gândea că va da lovitura. Din păcate nu a fost aşa.

Reclamă

Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și