Închide meniul
Foto

Soţia preferatului lui Gigi Becali arată fabulos: „Dumnezeule! Eşti Incredibilă!” Imagini de senzaţie cu femeia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2023, 18:51

Reclamă
Soţia preferatului lui Gigi Becali arată fabulos: „Dumnezeule! Eşti Incredibilă!” Imagini de senzaţie cu femeia

Soţia preferatului lui Gigi Becali arată fabulos

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Soţia preferatului lui Gigi Becali arată fabulos. Este vorba de Sofia, soţia fundaşului de la FCSB, Joyskim Dawa, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia, soţia lui Joyskim Dawa, postează în ipostaze provocatoare pe reţelele de socializare. Prietenii săi virtuali au reacţionat imediat şi au copleşit-o cu complimente pe soţia lui Dawa. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU SOŢIA LUI DAWA)

Soţia preferatului lui Gigi Becali arată fabulos

Dumnezeule! Eşti incredibilă„, sunt doar câteva dintre mesajele pline de admiraţie primite de soţia lui Dawa.  Joyskim Dawa a fost unul dintre titularii de bază de la FCSB, în sezonul trecut. Deşi Becali l-a mai criticat, patronul de FCSB a decis să îl păstreze la echipă.

„Dawa are contract. Ce pot să-i fac? Rămâne, dar vom angaja pe cineva care să-i spună să paseze, să nu-i fie frică. Dawa e puternic și ne bazăm pe el”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Joyskim Dawa evoluează la FCSB de la începutul sezonului, atunci când Gigi Becali îl transfera de la Botoşani în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

În acest sezon, Dawa a bifat 45 de meciuri pentru gruparea roş-albastră, în toate competiţiile, reuşind să marcheze şi cinci goluri.

Joyskim Dawa putea ajunge în iarnă în Anglia

Impresarul lui Joyskim Dawa (27 de ani) susţine că fundaşul lui FCSB a fost dorit în iarnă în Anglia. El a precizat şi de ce nu s-a mai făcut tranzacţia. Dawa ar fi fost dorit împrumut, dar Gigi Becali a refuzat.

Oferta de împrumut era de la o echipă din Championship, a precizat Mickael Ibe.

Reclamă

Dawa e genul de jucător atletic, puternic și care se implică cu succes în duelurile cu atacanții. Se potrivește ca o mănușă în campionatul englez unde tribunele plac astfel de jucători.

De altfel, în iarnă, Dawa a fost cerut împrumut de o echipă din Championship, dar Gigi Becali nu a fost de acord pentru că echipa sa ar fi rămas cu doar doi fundași centrali”, a declarat impresarul lui Dawa, Mickael Ibe, pentru playsport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și