Închide meniul

Joyskim Dawa putea ajunge în iarnă în Anglia. De ce nu i-a dat drumul Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2023, 10:09

Reclamă
Joyskim Dawa putea ajunge în iarnă în Anglia. De ce nu i-a dat drumul Gigi Becali

Joyskim Dawa putea ajunge în iarnă în Anglia

Dawa, în meciul Rapid - FCSB 1-0 / Profimedia Images

Impresarul lui Joyskim Dawa (27 de ani) susţine că fundaşul lui FCSB a fost dorit în iarnă în Anglia. El a precizat şi de ce nu s-a mai făcut tranzacţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa ar fi fost dorit împrumut, dar Gigi Becali a refuzat.

Joyskim Dawa putea ajunge în iarnă în Anglia

Oferta de împrumut era de la o echipă din Championship, a precizat Mickael Ibe.

Dawa e genul de jucător atletic, puternic și care se implică cu succes în duelurile cu atacanții. Se potrivește ca o mănușă în campionatul englez unde tribunele plac astfel de jucători.

De altfel, în iarnă, Dawa a fost cerut împrumut de o echipă din Championship, dar Gigi Becali nu a fost de acord pentru că echipa sa ar fi rămas cu doar doi fundași centrali”, a declarat impresarul lui Dawa, Mickael Ibe, pentru playsport.ro.

Reclamă

Fundaşul central al lui Gigi Becali este evaluat la 800.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.

Giovanni Becali a vorbit despre un posibil transfer al lui Florinel Coman

Giovanni Becali a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Florinel Coman de la FCSB.

Impresarul e convins că în vară se vor produce numeroase mutări.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a ajuns la o maturitate fotbalistică la 25 de ani, când un jucător știe ce vrea. Florinel Coman se antrenează bine, se antrenează și după program și vedem asta după cum s-a exprimat în teren la ultimele 4-5 meciuri.

După faultul făcut de jucătorul Rapidului a continuat să joace încă 90 de minute fără să se vaite, fără să nu intre la minge. Florinel e jucătorul care poate fi pe taraba vânzărilor în această vară.

Nu știu dacă va fi record, dar Florinel Coman e jucător cu o valoare de peste 7-8-10 milioane de euro în acest moment. Dacă ar continua așa, sigur s-ar găsi echipe care în vară să cheltuiască acești bani pe el”, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Giovanni Becali consideră că Florinel Coman e „sufletul echipei”

Cunoscutul impresar e de părere că Florinel Coman e „sufletul echipei” FCSB.

Campionatul se relansează, vom avea alte șase meciuri importante, derby-uri importante…

Fiecare echipă are șansa ei, lupta pentru titlu e palpitantă, Farul s-ar fi distanțat foarte mult dacă învingea, deci campionatul se joacă în continuare, toate echipele sunt puternice.

Florinel Coman s-a refăcut, joacă foarte bine, cred că e sufletul echipei.

Reclamă

Și Octavian (n.r. Popescu) a jucat bine”, a declarat Giovanni Becali, după FCSB – Farul, 2-1, partidă la care a fost prezent pe „Arena Națională”.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21. Gigi Becali a avut o tiradă la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, pentru faptul că a permis un joc dur la Rapid – FCSB. Ba mai mult, latifundiarul din Pipera a anunțat că se retrage de la conducerea FCSB-ului.

Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cineva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și