Închide meniul
Foto

„Te iubesc!” Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile: „Cea mai fină şi mai delicată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 18:46

Reclamă
„Te iubesc!” Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile: „Cea mai fină şi mai delicată”

Ilie Dumitrescu a avut o rela'ie de iubire cu Teodora Vochin

Colaj Instagram

Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile. Este vorba de Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câţiva ani, frumoasa Teodora Vochin a avut o relaţie cu Ilie Dumitrescu. La acel moment, această ştire a făcut vâlvă în presă, având în vedere diferenţa de vârstă de 25 de ani.

Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile

Teodora Vochin a plecat din România şi lucrează ca stewardesă. Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu a rămas o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare, iar fanii săi sunt în delir.

„Te iubesc!” , „Cea mai fină şi delicată” sau „Superbă” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Teodora Vochin pe reţelele de socializare.

Într-un interviu acordat în trecut pentru antenastars.ro, Teodora Vochin a recunoscut că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu. Aceasta a recunoscut că a fost o greşeală. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU TEODORA VOCHIN)

Reclamă

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine„, a spus, în trecut, Teodora Vochin pentru antenastars.ro.

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu! Ce nu mai mănâncă de 7 ani

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional a dezvăluit că nu mai mănâncă de ani buni carne. De asemenea, ajuns la 54 de ani, Ilie Dumitrescu este atent şi când vine vorba de băuturi.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a renunţat că mai mănânce carne de 7 ani de zile. Dezvăluirea a fost făcută de fostul internaţional român anul trecut.

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:15 LIVE VIDEOSporting – Chaves 2-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și