Închide meniul
Foto

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu! Ce nu mai mănâncă de 7 ani: „M-am ţinut departe de vicii!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 aprilie 2023, 16:30

Reclamă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu! Ce nu mai mănâncă de 7 ani: „M-am ţinut departe de vicii!”

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu

Instagram Ilie Dumitrescu

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional a dezvăluit că nu mai mănâncă de ani buni carne. De asemenea, ajuns la 54 de ani, Ilie Dumitrescu este atent şi când vine vorba de băuturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a renunţat că mai mănânce carne de 7 ani de zile. Dezvăluirea a fost făcută de fostul internaţional român anul trecut.

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro.

Cum arată singura fiică a lui Ilie Dumitrescu

Singura fiică a lui Ilie Dumitrescu este de o frumuseţe răpitoare. Mayra Daria are 17 ani şi este fata fostului internaţional din căsătoria cu Letiţia Badea. Dumitrescu mai are trei băieţi, Sică, Dani şi Toto.  Mayra Daria e fata pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Mayra Daria are 17 ani și visează la o carieră de actriță. Și fratele ei mai mare, Toto, a urmat calea actoriei. Cei doi au și jucat împreună în câteva producții.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și