Închide meniul

Lionel Messi a dezvăluit când au apărut problemele uriaşe de la PSG: „Cupa Mondială a jucat un rol important”

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2023, 10:33

Reclamă
Lionel Messi a dezvăluit când au apărut problemele uriaşe de la PSG: „Cupa Mondială a jucat un rol important

Lionel Messi a dezvăluit când au apărut problemele uriaşe de la PSG

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimedia Images

Lionel Messi a dezvăluit când au apărut problemele uriaşe de la PSG, club de care s-a despărţit în această vară. Starul argentinian a fost fluierat copios de ultraşii campioanei, după doi ani petrecuţi pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, care a împlinit pe 24 iunie 36 de ani, susţine că Mondialul din Qatar a avut un efect negativ asupra clubului, chiar dacă pentru el a reprezentat principalul obiectiv al anului 2022.

Lionel Messi a dezvăluit când au apărut problemele uriaşe de la PSG

„Totul a mers bine. Mă bucuram din ce în ce mai mult de oraş, cu un nou antrenor şi un nou stil de joc. Acest lucru a fost confirmat de câteva performanţe individuale excelente pentru el, ca parte a unei echipe redescoperite.

Cu toate acestea, după revenirea de la Cupa Mondială, performanţele colective şi individuale ale parizienilor s-au deteriorat semnificativ. Nu este o scuză, dar Cupa Mondială a jucat un rol important.

Unii au revenit mai târziu decât alţii, iar alţii s-au accidentat, precum Neymar. A avut un mare impact asupra sezonului nostru şi ne-a schimbat planurile. Cred că, în general, nivelul campionatului şi al Ligii Campionilor a fost afectat de Cupa Mondială. Câştigând sau pierzând, toată lumea s-a întors schimbată, din diferite motive.

Reclamă

Rezultatul a fost un eşec „dureros” în Liga Campionilor şi o „ruptură” cu fanii. La început a fost grozav. Îmi amintesc de toţi oamenii care m-au susţinut, aşa cum au făcut-o la început. Restul este mai mult anecdotic.

Am atins cel mai important obiectiv pentru mine, câştigarea Cupei Mondiale. Nu m-am gândit niciodată la recompense individuale, am pus întotdeauna echipa înaintea tuturor lucrurilor, iar faptul că am reuşit să ating acest obiectiv este punctul culminant al unei cariere extraordinare”, citat de BeIN Sports.

Lionel Messi a refuzat oferta lui Al-Hilal, dar primeşte sume colosale din Arabia Saudită

Lionel Messi a refuzat oferta lui Al-Hilal, dar primeşte sume colosale din Arabia Saudită. S-a aflat cu cât îl plătesc arabii pe argentinian. Fotbalistul care se va alătura formației lui David Beckham, Inter Miami, este ambasador al turismului în Arabia, iar datorită acestui statut încasează o sumă frumoasă din partea saudiților.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii de la The New York Times au dezvăluit contractul pe care Lionel Messi îl are cu oficialii din Arabia Saudită. Documentul conține totuși mai multe informații interesante, nu doar salariul acestuia. De exemplu, campionul mondial nu are voie să spună lucruri care ar putea strica imaginea Arabia Saudite.

Potrivit sursei citate anterior, Lionel Messi încasează o sumă imensă de bani, din Arabia Saudită. Conform acestora, salariul argentinianului de ambasador al turismului poate depăși suma de 22 de milioane de euro, pe o perioadă de trei ani.

Saudiții îi oferă lui Messi mai multe beneficii. Printre acestea, fotbalisul primește suma de 1,8 milioane de euro, pentru o vacanță anuală de 5 zile, sau pentru două vacanțe de 3 zile în Arabia Saudită. În aceste călătorii, argentinianul își poate chema până la 20 de apropiați și este cazat la resorturi de lux.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce „l-a distrus pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și