Închide meniul

Lionel Messi a refuzat oferta lui Al-Hilal, dar primeşte sume colosale din Arabia Saudită. Detalii din contractul semnat

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2023, 16:45

Reclamă
Lionel Messi a refuzat oferta lui Al-Hilal, dar primeşte sume colosale din Arabia Saudită. Detalii din contractul semnat

Lionel Messi a refuzat oferta lui Al-Hilal

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi a refuzat oferta lui Al-Hilal, dar primeşte sume colosale din Arabia Saudită. S-a aflat cu cât îl plătesc arabii pe argentinian. Fotbalistul care se va alătura formației lui David Beckham, Inter Miami, este ambasador al turismului în Arabia, iar datorită acestui statut încasează o sumă frumoasă din partea saudiților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii de la The New York Times au dezvăluit contractul pe care Lionel Messi îl are cu oficialii din Arabia Saudită. Documentul conține totuși mai multe informații interesante, nu doar salariul acestuia. De exemplu, campionul mondial nu are voie să spună lucruri care ar putea strica imaginea Arabia Saudite.

Lionel Messi a refuzat oferta lui Al-Hilal, dar primeşte sume colosale din Arabia Saudită. Ce contract are acesta cu arabii

Potrivit sursei citate anterior, Lionel Messi încasează o sumă imensă de bani, din Arabia Saudită. Conform acestora, salariul argentinianului de ambasador al turismului poate depăși suma de 22 de milioane de euro, pe o perioadă de trei ani.

Saudiții îi oferă lui Messi mai multe beneficii. Printre acestea, fotbalisul primește suma de 1,8 milioane de euro, pentru o vacanță anuală de 5 zile, sau pentru două vacanțe de 3 zile în Arabia Saudită. În aceste călătorii, argentinianul își poate chema până la 20 de apropiați și este cazat la resorturi de lux.

De asemenea, Lionel primește 1,8 milioane de euro și pentru promovarea țării pe paginile sale de social media. Acesta trebuie să facă minim 10 postări pe an care să aibă legătură cu Arabia Saudită. Nu în ultimul rând, Messi este plătit cu 1.8 milioane de euro și pentru aparițiile în campaniile turistice, dar și pentru prezența la evenimentele caritabile din Arabia Saudită.

Reclamă

În total, dacă Messi respectă contractul, poate primi în cei trei ani o sumă care se ridică la 22.5 milioane de euro!

Lionel Messi a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona

Lionel Messi a explicat de ce va semna cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona. Campionul mondial a spus că şi-a dorit să se întoarcă la Barcelona, dar s-a temut să nu treacă din nou prin ce a trecut când a trebuit să meargă la PSG.

”Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult. Eram foarte încântat să mă pot întoarce. Dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Reclamă 4 / 0/3

Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct”

Lionel Messi: „Nu am vrut să trec prin toate astea”

„Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor. Adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate. Eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică Vezi toate știrile
Citește și