Închide meniul

Ionel Ganea, mesaj categoric la centenarul Rapidului: „Acum mi se pare mult mai slab decât pe vremea mea”

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 21:15

Reclamă
Ionel Ganea, mesaj categoric la centenarul Rapidului: „Acum mi se pare mult mai slab decât pe vremea mea

Ionel Ganea, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"

Ionel Ganea, în timpul unui interviu / Hepta

Ionel Ganea, mesaj categoric la centenarul Rapidului. Prezent în Giuleşti, acolo unde suflarea rapidistă sărbătoreşte 100 de ani de la înfiinţarea clubului, Ionel Ganea nu s-a ferit să îşi spună părerea despre actuala echipă a giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea, care a evoluat la Rapid în perioadele ianuarie – iulie 1999 şi ianuarie – iulie 2007, crede că actuala echipă a Rapidului este mai slabă decât cele la care a evoluat el.

Ionel Ganea, mesaj categoric la centenarul Rapidului: „Acum mi se pare mult mai slab decât pe vremea mea”

Ionel Ganea şi-ar fi dorit să vadă Rapidul în cupele europene şi crede că giuleştenii au avut suficient timp la dispoziţie pentru a forma o echipă care să se lupte pentru un loc în cupele europene.

„Mă simt bucuros pentru că atunci când am jucat la Rapid am reușit împreună cu foștii colegi să câștigăm campionatul.

Acum mi se pare mult mai slab Rapidul decât cel de pe vremea mea. Ei de doi ani se tot formează. Un an de zile ajungea. E păcat pentru acest club și pentru suflarea giuleșteană că nu joacă în cupele europene.

Reclamă

Sezonul trecut, ar fi trebuit să ocupe un loc de cupele europene”, a declarat Ionel Ganea, potrivit digisport.ro.

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului. Diana, partenera acţionarului majoritar din Giuleşti, a atras toate privirile în momentul în care a ajuns alături de soţul ei la stadion.

Rapid împlineşte 100 de ani de existenţă. Fanii au început sărbătoarea, oficialii formaţiei pregătind mai multe momente speciale pe stadionul din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu nu putea lipsi de la sărbătoarea centenarului. Acesta a ajuns la stadionul din Giuleşti înainte ca petrecerea să înceapă, şi a fost însoţit de soţia sa, Diana.

De altfel, Dan Şucu a oferit şi o scurtă declaraţie, înainte de intrarea în stadion. Acesta susţine că deşi de află de puţin timp la echipă, viitorul formaţiei depinde de el.

„La mulți ani, Rapid, pentru cei 100 de ani! Nu vreau să vorbesc pentru că sunt nou aici. Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!”, a declarat Dan Şucu, la stadionul Rapid.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și