Închide meniul

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului! Diana a atras toate privirile

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2023, 18:52

Reclamă
Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului! Diana a atras toate privirile

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului

Diana Şucu şi Dan Şucu, la sărbătoarea centenarului Rapidului/ Antena Sport

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului. Diana, partenera acţionarului majoritar din Giuleşti, a atras toate privirile în momentul în care a ajuns alături de soţul ei la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid împlineşte 100 de ani de existenţă. Fanii au început sărbătoarea, oficialii formaţiei pregătind mai multe momente speciale pe stadionul din Giuleşti.

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului

Dan Şucu nu putea lipsi de la sărbătoarea centenarului. Acesta a ajuns la stadionul din Giuleşti înainte ca petrecerea să înceapă, şi a fost însoţit de soţia sa, Diana.

Femeia a atras toate privirile, fiind îmbrăcată într-o rochie albă cu dungi vişinii, în culorile clubului giuleştean. De cealaltă parte, Dan Şucu a venit îmbrăcat de asemenea în culorile Rapidului, purtând un tricou vişiuniu şi o şapcă inscripţionată cu logo-ul echipei.

De altfel, Dan Şucu a oferit şi o scurtă declaraţie, înainte de intrarea în stadion. Acesta susţine că deşi de află de puţin timp la echipă, viitorul formaţiei depinde de el.

Reclamă
Reclamă

„La mulți ani, Rapid, pentru cei 100 de ani! Nu vreau să vorbesc pentru că sunt nou aici. Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!”, a declarat Dan Şucu, la stadionul Rapid.

Diana Şucu nu este pentru prima dată la stadion. Soţia lui Dan Şucu a fost o prezenţă constantă la meciurile giuleştenilor, din acest sezon, venind de fiecare dată îmbrăcată în culorile echipei din Giuleşti.

Dan Șucu a devenit acționar majoritar la Rapid

A avut loc o schimbare majoră la Rapid, după ce Dan Șucu a devenit acționar majoritar la clubul din Giulești! La clubul de sub Grant a avut loc o majorare a capitalului social. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al giuleștenilor, unde se precizează faptul că Șucu va deține de acum 70% din procentele clubului.

Reclamă

Șucu a declarat că obiectivul Rapidului în următorii ani va fi clasarea pe podium în fiecare sezon. De asemenea, acționarul majoritar al clubului giuleștean a mărturisit că se vor face investiții considerabile la echipa de sub Grant.

„Începând cu sezonul 2023-2024 al Ligii 1, şi toţi anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, şi poate chiar pentru a câştiga campionatul. Ca acţionari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puţin alte cinci echipe care au aceeaşi ambiţie.

Investesc deja mult şi devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Ligă 1 îşi ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă şi pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. Anul acesta, dar şi în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari decât ne-am propus iniţial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu şanse reale în lupta pentru câştigarea titlului de campioană a României”, a declarat Dan Șucu, conform site-ului oficial al clubului vişiniu.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și