Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a fiicei Anamariei Prodan! Sarah Dumitrescu, de nerecunoscut: „Este complet transformat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 22:25

Reclamă
Transformarea radicală a fiicei Anamariei Prodan! Sarah Dumitrescu, de nerecunoscut: „Este complet transformat!”

Sarah Dumitrescu, transformare radicală

Colaj Instagram

Transformarea radicală a fiicei Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a avut puterea să vorbească despre problemele sale. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a mers la o clinică de înfrumuseţare pentru a-şi rezolva problemele cu tenul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele tratamentului a dat roade, iar Sarah Dumitrescu a fost în culmea fericirii, după ce şi-a corectat „micul defect”.

Transformarea radicală a fiicei Anamariei Prodan

După o lungă perioadă de probleme cu tenul meu, mi-a venit în ajutor cu tehnici potrivite, iar după e şedinţe tenul meu este complet transformat„, a fost mesajul de mulţumire al fiicei Anamariei Prodan pentru o clinică de înfrumuseţare. Sarah Dumitrescu a postat pe reţelele de socializare imagini din timpul tratamentului. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SUPERBA FIICĂ A ANAMARIEI PRODAN)

Sarah Dumitrescu s-a fotografiat în costum de baie. „Ce frumuseţe!”

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, s-a fotografiat în costum de baie şi a postat imaginile pe reţelele sociale. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani şi-a dat fanii peste cap şi a primit zeci de aprecieri.

Wow„, „Ce frumuseţe” şi „Mi-e dor de tine” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Sarah.

Reclamă

Sarah este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu. Agentul de jucători mai are doi copii, pe Rebecca Dumitrescu şi pe Bebeto.

Sarah Dumitrescu a trecut printr-o despărţire anul trecut, dar a anunţat că îşi doreşte un bărbat alături de ea. Aceasta a dezvăluit cum vrea să arate următorul ei partener de viaţă. A mărturisit că viitorul ei iubit trebuie să o sprijine în cariera pe care o are în baschet, şi de asemenea, Sarah susţine că vrea un bărbat înalt alături de ea.

Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine.

În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine”, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru spynews.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, la derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:15 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și