Închide meniul
Foto

Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică! Fiica antrenorului, Sarah, a absolvit facultatea

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 17:47

Reclamă
Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică! Fiica antrenorului, Sarah, a absolvit facultatea

Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică!

Sarah Şumudică a absolvit facultatea / Instagram

Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică. Sarah Şumudică, fiica antrenorului şi a Lilianei Şumudică, a absolvit facultatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a publicat ea însăşi, pe contul ei de Instagram, fotografii de la absolvire. Într-una dintre imagini Sarah a apărut alături de părinţii ei, care erau foarte bucuroşi pentru reuşita fiicei lor.

Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică!

Cuplul Liliana – Marius Şumudică are doi copii, Sarah şi Marius Şumudică jr. Băiatul lui Marius Şumudică a jucat şi el fotbal în trecut, dar a renunţat la meseria de jucător. De ceva vreme el a început să colaboreze cu tatăl lui, fiind în staff-ul acestuia.

Sarah Şumudică a ales să urmeze Facultatea de Drept, iar acum a absolvit Universitatea Româno – Americană.

Povestea de dragoste dintre Liliana şi Marius Şumudică durează de mai bine de 3 decenii. Antrenorul povestea că el evolua la Sportul când s-au cunoscut.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Şumudică a văzut-o în discotecă pe Liliana şi s-a decis să o cucerească pe cea care avea să îi devină ulterior soţie. Nu i-a fost însă deloc uşor. Liliana nu s-a lăsat cu una-cu două, dar, în cele din urmă, Marius Şumudică a reuşit să o convingă pe Liliana să se mărite cu el.

Sarah Şumudică a absolvit facultatea / Instagram
Sarah Şumudică a absolvit facultatea / Instagram

Cum şi-a cunoscut Marius Şumudică soţia

Şumudică a povestit, în stilul caracteristic, cum a cunoscut-o pe Liliana, cu care are doi copii.

M-am dus în discotecă și am văzut-o pe nevastă-mea dansând. Și acum îmi aduc aminte. Avea o ciocolată și dansa. M-am dus și am luat un cub de ciocolată. S-a uitat urât la mine. Îmbrăcată, așa, ultima modă… Eu aveam 19, 20 de ani, jucam la Sportul.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi ziceam «N-am cum să plec de aici fără fata asta. N-am cum!». Eu pe vremea aia eram amărât, aveam o pereche de blugi și un hanorac. Am mers de la Apaca, din Militari, până acasă în Piață Romană pe jos, gândindu-mă la ea. «Mamă, am de luptat cu fata asta!». M-a ținut la respect vreo șase, șapte luni, pe vremea aia era cu fată mare, cu nu știu ce”, a povestit Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Şumudică a mărturisit că soţia lui a decis ulterior să îl urmeze. Cei doi au depăşit acum 3 decenii de când formează un cuplu.

«Eu renunț și la facultate, vreau să plec cu el la Hunedoara». Repet! Fiind fată mare! Fată mare! Am mers la cușetă până la Hunedoara și eram cei mai fericiți. O iubesc nespus. Este femeia care, eu i-am spus, ferească Dumnezeu!, dacă se întâmplă ceva, cu ea o să mă îngrop de mână”, a mai declarat Marius Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21 2 iun.

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15 2 iun.

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04 2 iun.

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și