Închide meniul

FCSB vrea să transfere un portar român care joacă în Italia! Pe cine a pus ochii Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 9:45 / Actualizat: 30 iunie 2023, 15:24

Reclamă
FCSB vrea să transfere un portar român care joacă în Italia! Pe cine a pus ochii Gigi Becali

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB - Dinamo

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

FCSB vrea să transfere un portar român care joacă în Italia. Este vorba despre Alexandru Borbei, goalkeeper în vârstă de 20 de ani, care evoluează pentru echipa de tineret a celor de la Lecce, echipă campioană în Italia la nivel U19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-ar putea despărți în această vară de unul dintre portarii echipei, Andrei Vlad sau Ștefan Târnovanu. Goalkeeper-ul titular al roș-albaștrilor este la mare căutare, după EURO 2023.

FCSB vrea să transfere un portar român care joacă în Italia

Conform gsp.ro, FCSB vrea să-l transfere pe Alexandru Borbei. Portarul este titularul celor de la Lecce Primavera, echipă la care este coechipier cu alți trei jucători români, Răzvan Pășcălău, Cătălin Vulturar și Rareș Burnete.

Echipa celor patru români a devenit campioană în Italia, la categoria U19, după o finală câștigată cu scorul de 1-0 în fața celor de la Fiorentina.

Alexandru Borbei evoluează la Lecce din 2020, atunci când italienii plăteau în schimbul său suma de 200.000 de euro celor de la Poli Timișoara.

Reclamă

Portarul celor de la Lecce Primavera a bifat prezențe la toate echipele naționale de juniori ale României, și poate fi o variantă pentru FCSB pentru regula U21, regulă împotriva căreia s-a revoltat Gigi Becali de curând.

Borbei mai are contract cu Lecce până în 2025, după ce în sezonul trecut și-a prelungit înțelegerea cu gruparea din Peninsulă.

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a venit cu dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu. FCSB ar putea rămâne fără portarul titular, în noul sezon al Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a confirmat că a refuzat o primă ofertă de trei milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali a anunţat, în premieră, că patronul lui FCSB a cerut o sumă uriaşă. Gigi Becali a recunoscut că vrea 10 milioane de euro! Latifundiarul din Pipera a recunoscut, totuşi, că ar putea accepta o sumă cuprinsă între 6.5 milioane de euro şi 7 milioane de euro.

„M-a sunat Giovanni: «Bă, Gigi, cât vrei pe Târnovanu? Că, uite, am o echipă care dă trei milioane». Și i-am zis: «Da, bă, Giovanni, și eu vreau zece». Că: «Cum, bă, să zic așa ceva»… Băi, Giovanni, ei când ți-au zis ție trei (n.r. milioane) le-a fost rușine? «Păi, da, bă, dar sunt trei milioane». Da, și zece milioane sunt tot zece milioane.

El mi-a zis: «Băi, Gigi, mi-e jenă, mă, să cer zece milioane». Păi, spune-le așa: «Bă, el atât vrea, zece milioane. Așteptați un an și o să vedeți că s-ar putea să vrea mai mult». Are doi metri aproape și la doi metri ai lui are mobilitate…

(n.r. e vreo șansă să se transfere în această vară?) Nu cred. Păi, dacă eu am cerut zece milioane. De la trei, la zece… Dacă ceream cinci, poate dădeau ei patru, dar dacă eu cer zece, mijlocul ar fi șase jumate. Dacă ar da ei șase jumate, șapte… Dar nu cred că dau atât. Eu am cerut zece că atât cred eu că trebuie să iau.

(n.r. poate să devină titular la naționala de seniori?) Nu vreau să critic pe alții, treaba lor ce fac. Fiecare face ce vrea. Nu stau eu acum să îi comand eu lui Edi Iordănescu. Mai ales că i-a și ieșit (n.r. cu Horațiu Moldovan), e treaba lui. Dar eu cred că Moldovan este un portar extraordinar, dar eu cred că Târnovanu e cel mai bun din România de departe (n.r. râde). Mă fac și eu diplomat ca voi, voi m-ați învățat diplomația, eu nu știam”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și