Închide meniul

FCSB vrea să transfere un portar român care joacă în Italia! Pe cine a pus ochii Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 9:45 / Actualizat: 30 iunie 2023, 15:24

Reclamă
FCSB vrea să transfere un portar român care joacă în Italia! Pe cine a pus ochii Gigi Becali

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB - Dinamo

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

FCSB vrea să transfere un portar român care joacă în Italia. Este vorba despre Alexandru Borbei, goalkeeper în vârstă de 20 de ani, care evoluează pentru echipa de tineret a celor de la Lecce, echipă campioană în Italia la nivel U19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-ar putea despărți în această vară de unul dintre portarii echipei, Andrei Vlad sau Ștefan Târnovanu. Goalkeeper-ul titular al roș-albaștrilor este la mare căutare, după EURO 2023.

FCSB vrea să transfere un portar român care joacă în Italia

Conform gsp.ro, FCSB vrea să-l transfere pe Alexandru Borbei. Portarul este titularul celor de la Lecce Primavera, echipă la care este coechipier cu alți trei jucători români, Răzvan Pășcălău, Cătălin Vulturar și Rareș Burnete.

Echipa celor patru români a devenit campioană în Italia, la categoria U19, după o finală câștigată cu scorul de 1-0 în fața celor de la Fiorentina.

Alexandru Borbei evoluează la Lecce din 2020, atunci când italienii plăteau în schimbul său suma de 200.000 de euro celor de la Poli Timișoara.

Reclamă

Portarul celor de la Lecce Primavera a bifat prezențe la toate echipele naționale de juniori ale României, și poate fi o variantă pentru FCSB pentru regula U21, regulă împotriva căreia s-a revoltat Gigi Becali de curând.

Borbei mai are contract cu Lecce până în 2025, după ce în sezonul trecut și-a prelungit înțelegerea cu gruparea din Peninsulă.

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a venit cu dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu. FCSB ar putea rămâne fără portarul titular, în noul sezon al Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a confirmat că a refuzat o primă ofertă de trei milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali a anunţat, în premieră, că patronul lui FCSB a cerut o sumă uriaşă. Gigi Becali a recunoscut că vrea 10 milioane de euro! Latifundiarul din Pipera a recunoscut, totuşi, că ar putea accepta o sumă cuprinsă între 6.5 milioane de euro şi 7 milioane de euro.

„M-a sunat Giovanni: «Bă, Gigi, cât vrei pe Târnovanu? Că, uite, am o echipă care dă trei milioane». Și i-am zis: «Da, bă, Giovanni, și eu vreau zece». Că: «Cum, bă, să zic așa ceva»… Băi, Giovanni, ei când ți-au zis ție trei (n.r. milioane) le-a fost rușine? «Păi, da, bă, dar sunt trei milioane». Da, și zece milioane sunt tot zece milioane.

El mi-a zis: «Băi, Gigi, mi-e jenă, mă, să cer zece milioane». Păi, spune-le așa: «Bă, el atât vrea, zece milioane. Așteptați un an și o să vedeți că s-ar putea să vrea mai mult». Are doi metri aproape și la doi metri ai lui are mobilitate…

(n.r. e vreo șansă să se transfere în această vară?) Nu cred. Păi, dacă eu am cerut zece milioane. De la trei, la zece… Dacă ceream cinci, poate dădeau ei patru, dar dacă eu cer zece, mijlocul ar fi șase jumate. Dacă ar da ei șase jumate, șapte… Dar nu cred că dau atât. Eu am cerut zece că atât cred eu că trebuie să iau.

(n.r. poate să devină titular la naționala de seniori?) Nu vreau să critic pe alții, treaba lor ce fac. Fiecare face ce vrea. Nu stau eu acum să îi comand eu lui Edi Iordănescu. Mai ales că i-a și ieșit (n.r. cu Horațiu Moldovan), e treaba lui. Dar eu cred că Moldovan este un portar extraordinar, dar eu cred că Târnovanu e cel mai bun din România de departe (n.r. râde). Mă fac și eu diplomat ca voi, voi m-ați învățat diplomația, eu nu știam”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și