Închide meniul

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: „Nu cred că anul acesta FCSB poate să joace în Ghencea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2023, 21:02 / Actualizat: 30 iunie 2023, 22:47

Reclamă
Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: „Nu cred că anul acesta FCSB poate să joace în Ghencea

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali. Helmut Duckadam e de părere că Gigi Becali nu îşi va vedea visul cu ochii în viitorul apropiat. Patronul de la FCSB a anunţat că e convins că echipa sa va juca în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam e de părere că FCSB nu va putea juca în viitorul apropiat pe stadionul Ghencea. Cei de la FCSB îşi doresc ca derby-ul cu Dinamo, din a doua etapă a Ligii 1, să se dispute pe stadionul Steaua.

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Nu, nu cred că anul ăsta FCSB poate să joace în Ghencea, chiar dacă unii speră. Și eu sper, dar nu cred”, a spus Helmut Duckadam.

Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea

Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea. Derby-ul se va juca în etapa a doua a sezonului 2023/24, dar partida nu se va putea disputa pe Arena Naţională. În perioada 15 iulie – 15 august, pe Arena Naţională nu se pot desfîşura meciuri de fotbal, deoarece pe cel mai mare stadion al ţării se vor organiza mai multe concerte.

„Cu Dinamo o să jucăm pe Ghencea. Care e problema? Voi mă cunoaşteţi pe mine. Ce vreţi să fac? Mai izbucnesc din când în când, dar nu vedeţi că mă bat cu morile de vânt”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă FCSB va putea juca meciul cu Dinamo în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali a încercat de mai multe ori în ultimii ani să evolueze pe noul stadion Steaua, dar de fiecare dată solicitările au fost refuzate de către Clubul Sportiv al Armatei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și