Închide meniul

Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea: „Care e problema?”

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 17:54

Reclamă
Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea: „Care e problema?

Gigi Becali, anunţ înainte de CSKA 1948 Sofia - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe la Palat / Profimediaimages

Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea. Derby-ul se va juca în etapa a doua a sezonului 2023/24, dar partida nu se va putea disputa pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada 15 iulie – 15 august, pe Arena Naţională nu se pot desfîşura meciuri de fotbal, deoarece pe cel mai mare stadion al ţării se vor organiza mai multe concerte.

Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea: „Care e problema?”

Chiar dacă nu va putea juca derby-ul cu Dinamo pe Arena Naţională, patronul celor de la FCSB a declarat că vrea ca partida din etapa a doua din Liga 1 să se dispute în Ghencea.

„Cu Dinamo o să jucăm pe Ghencea. Care e problema? Voi mă cunoaşteţi pe mine. Ce vreţi să fac? Mai izbucnesc din când în când, dar nu vedeţi că mă bat cu morile de vânt”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Rămâne de văzut dacă FCSB va putea juca meciul cu Dinamo în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali a încercat de mai multe ori în ultimii ani să evolueze pe noul stadion Steaua, dar de fiecare dată solicitările au fost refuzate de către Clubul Sportiv al Armatei.

Reclamă

În ceea ce priveşte fotbalul, pe stadionul Ghencea au jucat Steaua şi echipele României de seniori şi U21.

Gigi Becali, decizie finală în privinţa antrenorului de la FCSB

Chiar dacă FCSB a ratat titlul pentru al 8-lea an la rând, Becali asigură că nu antrenorii sunt problema la echipa lui. Nici nu vrea să audă de o schimbare.

“Cum să nu fiu mulţumit de Charalambous şi Pintilii? Au pregătit bine echipa, ne-am luptat la titlu până în penultima etapă. La 2-0 cu Farul Constanţa eram campioni. Cum să renunţ la ei?

Reclamă 4 / 0/3

Pe noi ne-a distrus şi meciul din sezonul regulat de pe Arena Naţională, când am condus cu 2-1, am dat autogol şi a câştigat Farul în prelungiri. Aveam trei puncte noi, dar aşa au luat ei trei.

Meciul de la Constanţa se juca altfel. Nu mai aveam noi presiunea, o aveau ei. Nu mai zic şi de celălalt meci (n.r. din penultima etapă, de la Ovidiu). Am avut 2-0. Era gata campionatul”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Elias Charalambous a avut de suferit după ce a ratat şansa de a le aduce roş-albaştrilor primul titlu după opt ani de aşteptare. Charalambous a fost anunţat de patron că salariul îi va fi redus cu 50%, dacă va accepta să rămână la echipă pentru un nou sezon.

Charalambous va încasa 5.000 de euro lunar, de două ori mai puţin decât a primit până acum la FCSB. Totuşi, antrenorul are trecute în contract bonusuri semnificative pentru îndeplinirea obiectivelor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și