Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Loredana, iubita lui Ştefan Târnovanu. Tânăra întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 20:24

Reclamă
Cât de frumoasă este Loredana, iubita lui Ştefan Târnovanu. Tânăra întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este iubita lui Ştefan Târnovanu

Cât de frumoasă este Loredana, iubita lui Ştefan Târnovanu. Portarul celor de la FCSB trăieşte de mai mulţi ani o poveste de dragoste cu Loredana Ţurcanu, o tănără de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu nu a mers în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda. Portarul pe care Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro se află în vacanţă, alături de frumoasa lui iubită.

Cât de frumoasă este Loredana, iubita lui Ştefan Târnovanu. Tânăra întoarce toate privirile

Cei doi postează des imagini pe reţelele de socializare, iar acestea fac deliciul fanilor. Târnovanu se află în vacanţă, după ce a participat cu naţionala U21 a României la Campionatul European. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI ŞTEFAN TÂRNOVANU)

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a venit cu dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu. FCSB ar putea rămâne fără portarul titular, în noul sezon al Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a confirmat că a refuzat o primă ofertă de trei milioane de euro.

Giovanni Becali a anunţat, în premieră, că patronul lui FCSB a cerut o sumă uriaşă. Gigi Becali a recunoscut că vrea 10 milioane de euro! Latifundiarul din Pipera a recunoscut, totuşi, că ar putea accepta o sumă cuprinsă între 6.5 milioane de euro şi 7 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

M-a sunat Giovanni: «Bă, Gigi, cât vrei pe Târnovanu? Că, uite, am o echipă care dă trei milioane». Și i-am zis: «Da, bă, Giovanni, și eu vreau zece». Că: «Cum, bă, să zic așa ceva»… Băi, Giovanni, ei când ți-au zis ție trei (n.r. milioane) le-a fost rușine? «Păi, da, bă, dar sunt trei milioane». Da, și zece milioane sunt tot zece milioane.

El mi-a zis: «Băi, Gigi, mi-e jenă, mă, să cer zece milioane». Păi, spune-le așa: «Bă, el atât vrea, zece milioane. Așteptați un an și o să vedeți că s-ar putea să vrea mai mult». Are doi metri aproape și la doi metri ai lui are mobilitate…

(n.r. e vreo șansă să se transfere în această vară?) Nu cred. Păi, dacă eu am cerut zece milioane. De la trei, la zece… Dacă ceream cinci, poate dădeau ei patru, dar dacă eu cer zece, mijlocul ar fi șase jumate. Dacă ar da ei șase jumate, șapte… Dar nu cred că dau atât. Eu am cerut zece că atât cred eu că trebuie să iau.

Reclamă

(n.r. poate să devină titular la naționala de seniori?) Nu vreau să critic pe alții, treaba lor ce fac. Fiecare face ce vrea. Nu stau eu acum să îi comand eu lui Edi Iordănescu. Mai ales că i-a și ieșit (n.r. cu Horațiu Moldovan), e treaba lui. Dar eu cred că Moldovan este un portar extraordinar, dar eu cred că Târnovanu e cel mai bun din România de departe (n.r. râde). Mă fac și eu diplomat ca voi, voi m-ați învățat diplomația, eu nu știam”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

La 23 de ani, Târnovanu are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. S-a remarcat în meciurile României U21 de al Campionatul European. A avut parade spectaculoase şi a fost desemnat omul disputei cu Croaţia U21, scor 0-0.

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă: „Bună dimineaţa din acest oraş romantic!”
Citește și