Închide meniul

Ştefan Târnovanu a atras atenţia la EURO U21! Ce preţ i-a stabilit Gigi Becali

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 19:18

Reclamă
Ştefan Târnovanu a atras atenţia la EURO U21! Ce preţ i-a stabilit Gigi Becali

Ştefan Târnovanu a atras atenţia la EURO U21

Ştefan Târnovanu, în România U21 - Ucraina U21 / ProfiMedia

Ştefan Târnovanu a atras atenţia la EURO U21. Portarul celor de la FCSB a ieşit în evidenţe în cele două meciuri în care a fost titular la Campionatul European U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a salvat în mai multe rânduri România U21 prin intervenţiile sale, iar Giovani Becali a anunţat că o formaţie din străinătate a întrebat care este preţul portarului de la FCSB.

Ştefan Târnovanu a atras atenţia la EURO U21! Ce preţ i-a stabilit Gigi Becali

Prezent la meciurile de la Campionatul European U21, Ioan Becali a urmărit din tribune partidele alături de mai mulţi scouteri din străinătate.

Impresarul a fost întrebat de reprezentanţii unui club important din străinătate de Ştefan Târnovanu, portarul celor de la FCSB. Ioan Becali l-a întrebat pe Gigi Becali pentru ce sumă ar fi dispus să îl lase pe portarul de 23 de ani să plece, iar patronul de la FCSB a decis ca preţul acestuia să fie de 10 milioane de euro.

„Da, o echipă bună de tot m-a chemat și mi-a zis: ‘ce preț ar avea Târnovanu?’ L-am sunat pe Gigi și mi-a zis că e 10 milioane și s-a închis discuția.

Reclamă

Cu ocazia acestui turneu am invitat o grămadă de oameni importanți, dacă îți dau mesajele lor, o să vezi ce au scris. Singura echipă care are nevoie de un portar m-a întrebat de Târnovanu, l-am sunat pe Gigi și a zis 10 milioane. Nu i-am zis prețul, o să creadă omul că bat eu câmpii. A jucat foarte bine, e un portar extraordinar, dacă nu făcea greșeala cu Farul să iasă la golul de 2-1, poate erau campionii României, dar asta e. La noi nu flutură banii așa cum flutură pe acolo”, a declarat Ioan Becali la digisport.ro.

Ştefan Târnovanu a fost degeaba „eroul” României U21: „Suntem departe!”

Ştefan Târnovanu a fost degeaba „eroul” României U21 împotriva Croaţiei U21, la Campionatul European. Chiar dacă a avut parade de senzaţie, micii tricolori au încheiat turneul final fără victorie şi fără gol marcat. Portarul de la FCSB nu s-a putut bucura pentru evoluţia impresionantă din Ghencea.

Târnovanu a fost desemnat jucătorul meciului cu Croaţia, din Ghencea. A oferit o primă reacţie la finalul partidei şi a recunoscut că este mulţumit pe plan personal. A vorbit şi despre viitorul său la echipa de club.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe plan personal, cu siguranţă sunt fericit. Mă bucur că nu am reuşit să iau gol. Pe final este trist că părăsim competiţia cu un singur punct. Cu echipa aş fi vrut să facem mai mult, e cam puţin pentru ce speram noi.

Poate frica, nivelul campionatului. Cred că am fost depăşiţi total în primele două meciuri. Suntem departe de ce ar trebui să fim în acest moment. Asta simt eu!

De ce să simt rău că s-a calificat Georgia, bravo lor. Au jucat cu 50.000 de oameni în tribună. Să se ducă cât mai departe. Presiune e la fiecare meci.

Ţinem cont că nu am marcat, am luat un singur punct, e un eşec. Ţinând cont de nivelul acesta, putem spune că e un câştig. Dacă vor să mă caute, să mă caute, ştiu unde mă găsesc. Anglia (n.r. campionatul în care şi-ar dori să ajungă)”, a declarat Ştefan Târnovanu pentru tvr.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:42 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și