Închide meniul
VIDEO

Roger Federer, pe scenă, alături de Coldplay, la Zurich. Momentul s-a viralizat imediat

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 15:04

Reclamă
Roger Federer, pe scenă, alături de Coldplay, la Zurich. Momentul s-a viralizat imediat

Roger Federer, pe scenă, alături de Coldplay, la Zurich

Roger Federer, pe scenă, alături de Coldplay, la Zurich

Roger Federer s-a aflat pe scenă, alături de Coldplay, la Zurich. Celebra trupa britanică a susţinut un concert ân Elveţia, iar deţinătorul de 20 de turnee de Grand Slam a fost invitatul surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat în ţara natală, Federer a fost invitat de Chris Martin să urce pe scena de pe stadionul Letzigrund, momentul fiind unul apreciat de fanii, care au aplaudat la scenă deschisă.

Roger Federer, pe scenă, alături de Coldplay, la Zurich

Federer a fost provocat să ajute la interpretarea piesei „Don’t Panic”, folosind un shaker. Roger nu a stat pe gânduri când a auzit îndemnul solistului, „Shaker solo!”, şi le-a făcut pe plac celor prezenţi.

Fanii au făcut linişte pentru a auzi soloul lui Federer, iar momentul s-a viralizat rapid. Clipurile cu apariţia lui Roger la concertul Coldplay au adunat rapid sute de mii de vizualizări.

Reclamă

Roger Federer, apariţie de senzaţie în România

Roger Federer a avut apariţie de senzaţie în România, la finalul lunii mai. Marele campion de tenis a oferit o adevărată lecţie de modestie cu apariţia sa.

Deşi este unul dintre cei mai bogaţi sportivi din toate timpurile, Roger Federer a oferit o adevărată lecţie de modestie cu apariţia sa. Federer a ales o ţinută sport şi a purtat o şapcă pe cap.

Roger Federer a venit în România pentru a filma o reclamă la Buftea, pentru o cunoscută marcă de maşini. Elveţianul nu a stat nicio noapte în România şi a plecat în aceeaşi zi, la Dubai, cu o cursă de linie. Conform sursei citate, Federer ar fi trebuit să se întâlnească şi cu Ilie Năstase, dar aceasta a fost anulată în ultima clipă.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Poliţia de Frontieră l-au recunoscut pe Federer în aeroportul Henri Coandă şi au postat pe reţelele de socializare o imagine cu marele campion de tenis. Federer este unul dintre cei mai titraţi jucători din istorie, acesta având în palmares 20 de titluri de Grand Slam.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și