Închide meniul

Roger Federer, apariţie de senzaţie în România. Motivul pentru care marele campion elveţian a venit în ţara noastră

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 11:48

Roger Federer, apariţie de senzaţie în România. Motivul pentru care marele campion elveţian a venit în ţara noastră

Roger Federer, apariţie de senzaţie în România

Facebook Poliţia Română de Frontieră

Roger Federer a avut apariţie de senzaţie în România. Marele campion de tenis a oferit o adevărată lecţie de modestie cu apariţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi este unul dintre cei mai bogaţi sportivi din toate timpurile, Roger Federer a oferit o adevărată lecţie de modestie cu apariţia sa. Federer a ales o ţinută sport şi a purtat o şapcă pe cap.

Roger Federer, apariţie de senzaţie în România

Conform celor de la prosport.ro, Roger Federer a venit în România pentru a filma o reclamă la Buftea, pentru o cunoscută marcă de maşini. Elveţianul nu a stat nicio noapte în România şi a plecat în aceeaşi zi, la Dubai, cu o cursă de linie. Conform sursei citate, Federer ar fi trebuit să se întâlnească şi cu Ilie Năstase, dar aceasta a fost anulată în ultima clipă.

Cei de la Poliţia de Frontieră l-au recunoscut pe Federer în aeroportul Henri Coandă şi au postat pe reţelele de socializare o imagine cu marele campion de tenis. Federer este unul dintre cei mai titraţi jucători din istorie, acesta având în palmares 20 de titluri de Grand Slam.

Roger Federer s-a retras anul trecut din tenis

Roger Federer a vorbit despre recenta sa retragere şi a spus că este fericit, chiar dacă a rămas fără loc de muncă. A rămas cu 20 de titluri de Grand Slam, capitol la care este pe 3, după Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

Reclamă

„Am pierdut ultimul meu meci de simplu (împotriva Polonezului Hurkacz, în sferturi la Wimbledon în 2021). Am pierdut ultimul meu meci de dublu (cu Nadal la Laver Cup din Londra).

Mi-am pierdut vocea deoarece am ţipat să încurajez echipa. Am pierdut ultima dată ca echipă. Mi-am pierdut locul de muncă, dar sunt foarte fericit. Sunt bine. Sunt foarte bine.

Ironic este că toată lumea se gândeşte la sfârşituri fericite, ca în basme, nu? Şi pentru mine aşa a fost, dar în moduri despre care nu am crezut că este posibil”, a declarat Federer pentru New York Times.

Reclamă 4 / 0/3

După ultimul meci, elveţianul a plâns cot la cot cu rivalul său etern, Rafael Nadal. Cei doi au oferit imagini care vor rămâne în istorie.

Rafael Nadal a rememorat un moment în care a fost emoţionat de reuşita lui Roger Federer. Se întâmpla atunci când elveţianul cucerea Roland Garros, primul şi singurul trofeu câştigat pe zgura de la Paris.

La momentul respectiv, „El Matador” s-a bucurat nespus pentru reuşita elveţianului, în ciuda rivalităţii pe care o aveau în circuit. Finala a fost câştigată de Roger Federer în faţa lui Robin Soderling.

„O să fiu foarte sincer cu voi, în acel moment nu am vrut ca el să câștige. Este o rivalitate și pentru el să câștige finala… Aveam opțiuni pentru numărul unu și el urma să mă depășească în clasament dacă se impunea, dar când a câștigat titlul, am fost emoționat până la lacrimi, a meritat să câștige.

Sunt o persoană care iubește sportul până la urmă, îl mai bătusem pe Federer (referindu-se la duelurile lor de la Roland Garros) și cred că cineva care este aproape de atâtea ori de titlu merită să câștige acel turneu și să completeze palmaresul titlurilor majore. M-a emoționat enorm, la final am plâns acasă cu emoția de a-l vedea pe Federer câștigând, pentru că am pentru el dincolo de rivalitatea pur sportivă, o mare apreciere și o mare admirație. Am plâns pentru ce a însemnat acel titlu pentru el”, a spus Nadal, conform cope.es.

Recomandări
  • Roger Federer, apariţie de senzaţie în România
  • Imaginea momentului cu marele campion elveţian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și